1 free spin – vinn 8000 kroner!

NordicBet fortsetter sin julekalender kampanje hvor de deler ut 1 free spin hver dag – men premiene stiger!

I NordicBets julekalender får vi stort sett 1 free spin hver dag, men det er knyttet en premie til dette spinnet hvis du får uttelling!

1 free spin – 8000 kroner i premie!
I dag får du 1 free spin på Pandora’s Box spilleautomat fra Net Entertainment. Hvis du er den personen som får best uttelling på dette gratis spinnet vinner du hele 8000 kroner! Du logger deg rett og slett inn på din konto hos NordicBet og finner frem til spilleautomaten Pandora’s Box – der venter det et free spin på deg!

Pandora’s Box er som nevnt en spilleautomat fra Net Entertainment som tar utgangspunkt i legenden om Pandora som i følge gresk mytologi var det første mennesket på jorden. Hun fikk en krukke av Zevs som inneholdt all verdens ondskap, og nysgjerrig som hun var åpnet hun den… Du kan lese mer om Pandora’s Box og prøve automaten her.

NordicBet Casino Bonus

Som leser av Spill Norgesautomaten får du en bonus på 10 free spins på Devils Delight samt en bonus på ditt første innskudd på 200% opptil 2000 kroner hvis du registrerer en NordicBet konto her! Det betyr at om du setter inn 1000 kroner får du 2000 kroner i bonus og kan spill for totalt 3000 kroner!