10 free spins på Starburst i dag

freespins_betsafe_mars

Endelig er Betsafe på banen igjen med et tre dagers heftig casinoparty hvor de deler ut free spins i vilden sky! I dag får du 10 free spins på megapopulære Starburst!

Alle elsker free spins og Betsafe er blant de flinkeste i klassen til å dele ut disse – og nå får vi gratisrunder 3 dager på rad!

Totalt 20 free spins på 3 dager!

Det er ingen tvil om at Betsafe er i det gavmilde hjørnet om dagen og de deler ut 20 free spins de tre kommende dagene, og festen starter i dag med 10 free spins på Starburst!

Du logger deg enkelt og greit inn på Betsafe og leter opp Starburst, og vil da bli mottatt av en fin beskjed om at du har du har 10 free spins om venter. Dette gjentar du i morgen og på torsdag, men da på henholdsvis Fruit Shop og Gonzo’s Quest.

Registrer en konto hos Betsafe her og få 50 free spins på Jackpot 6000!

Free spins oversikt:
Tirsdag: Starburst – 10 free spins.
Onsdag: Fruit Shop – 5 free spins.
Torsdag: Gonzo’s Quest – 5 free spins.

Disse tre spilleautomatene er blant Net Entertainments mest populære, og spesielt godt likt er Starburst og Gonzo’s Quest. Dette er to vidt forskjellige automater, men som på hver sitt hvis klarer å både fange og fascinere spillere her på berget! Gonzo’s Quest kan sies å ha en spesielt god posisjon hos spillere i Norge med sine mange gode funksjoner, og vi nevner i fleng Avalanche, Free Falls og gevinstmultiplikatoren!

Du kan spille Gonzo’s Quest gratis her.

Spesialbonus på 50 free spins til nye kunder hos Betsafe!

Hvis du ikke er kunde hos Betsafe kan nok dette kanskje være din lykkedag. Registrerer du kontoen din her får du en eksklusiv bonus på 50 free spins på Jackpot 6000, pluss en bonus på ditt første innskudd på 300% opptil 1500 kroner! En slik bonus vil sørge for at du ved å sette inn 500 kroner vil få spille for hele 1500 kroner ekstra – totalt 2000 kroner!