10 freespins hos Betsafe!

Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves! Betsafe har i dag den offisielle lanseringen av den nye NetEnt spilleautomaten Lucky Angler!

De som er kjent i Betsafes casino vet at det som regel vanker freespins når de lanserer nye spilleautomater fra Net Entertainment, og i dag har du 10 gratisrunder ventende på deg!

10 Lucky Angler freespins
Nye NetEnt-automater imøteser vi bestandig med forventning, både på grunn av kvaliteten de innehar og fordi vi som regel får freespins hos Betsafe da! Betsafe er meget spandable med gratisrundene når det kommer nye automater og denne gangen får du 10 gratisrunder på nye Lucky Angler! Gratisrundene venter på deg i dette øyeblikket og det er ingen forbehold knyttet til disse. Du trenger altså ikke å sette inn noen penger, eller å spille med ekte penger for å få disse rundene!

For å få rundene må du være kunde hos Betsafe. Registrer en konto via Spill NorgesAutomaten og få 30 gratisrunder på Jack and the Beanstalk + en innskuddbonus på ditt første innskudd på 300% opptil 1500 kroner!

Rundene er tilgjengelig til og med morgendagen, altså 22. november, og alle gevinster du vinner med disse rundene må du omsette 35 ganger før et eventuelt uttak.

Lucky Angler er en spilleautomat som handler om sportsfiske, så når du skal spille denne er det bare å satse på at du har det riktige agnet på kroken, slik at storgevinsten biter på! Her finner vi funksjoner som Sticky Wilds og gratisrunder! Les mer om Lucky Angler og prøv den gratis her!

30 freespins til nye kunder

Som vi nevnte ovenfor så får nye kunder hos Betsafe som har registrert sin konto via våre sider en utrolig god velkomstbonus! Det innebærer 30 Jack and the Beanstalk freespins og en bonus på det første innskuddet på opptil 1500 kroner. For å få maks bonus setter man inn 500 kroner og får 1500 kroner ekstra å spille for – totalt 2000 kroner!