100% bonus og 1 free spin hver dag!

Gratis_freespins_nordicbet

NordicBet har de siste dagene kjørt en aldri så liten bonus og free spin kampanje, men det er fortsatt tre dager igjen som du kan benytte deg av!

Kampanjen går kort sagt ut på at du hver dag har muligheten til å få en innskuddsbonus på 100% samt et free spin som du kan vinne store penger med!

100 kroner bonus og 1 free spin

Det gjenstår fortsatt tre dager av NordicBets generøse kampanje som gir deg sjansen til å få både innskuddsbonus og et free spin på en utvalgt spilleautomat. Det spesielle med den ene gratisrunden er at om man er den som vinner mest på sitt free spins en dag får man en ekstragevinst på hele 2500 kroner!

Slik får du din innskuddsbonus
Hvis du skal få den daglige innskuddbonusen på 100% opptil 100 kroner må du selvsagt være kunde hos NordicBet. Du kan registrere deg her og få en eksklusiv bonus på 200% opptil 2000 kroner og 10 free spins på Devil’s Deight!

For hver dag er det en ny bonuskode som gjelder for innskuddsbonusen, samt at det er en ny automat hver dag hvor du får din gratisrunde. Oversikten ser du under her:
19. februar – Bonuskode: NG23 – 100% opptil 100 kroner – 1 free spin på Elements spilleautomat.
20. februar – Bonuskode: NG24 – 100% opptil 100 kroner – 1 free spin på Thief spilleautomat.
21. februar – Bonuskode: NG25 – 100% opptil 100 kroner – 1 free spin på Wild Turkey spilleautomat

Nytt spill: Wild Turkey

Som du kanskje legger merke til så er det mulig å få ett free spin på den nye spilleautomaten Wild Turkey som lanseres offisielt disse dager, og da er det bare å logge inn på NordicBet og teste denne nyvinningen fra Net Entertainment. Det spesielle med denne automaten er at man har muligheten til å vinne opptil 60 free spins hvor man i tillegg kan få stablede wilds!

Husk også på at hvis du er den som vinner den høyeste gevinsten med ditt gratisspinn vinner du en premie på hele 2500 kroner i tillegg! Gevinster fra gratisrundene må omsettes et visst antall ganger før de kan tas ut, og for å kvalifisere til premien på 2500 kroner må du ha gjort et innskudd på minst 100 kroner i løpet av de siste 7 dagene før du brukte gratisrunden din.

NordicBet Casino bonus

Som vi nevnte tidligere kan de som oppretter en konto hos NordicBet via våre sider få en eksklusiv bonus på 200% opptil 2000 kroner og 10 herlige free spins på NetEnt-automaten Devil’s Delight! Du mottar maksimal bonus ved å sette inn 1000 kroner – du får da utbetalt 2000 kroner ekstra og kan spille for totalt 3000 kroner!