40 free spins til de 300 første nye kundene hos Casumo!

South Park 40 free spins

Casumo venter med stor spenning på lanseringen av spilleautomaten South Park fra Net Entertainment og har derfor lansert en free spin-konkurranse!

Det er de 300 første norske kundene som registerer seg en spillekonto hos Casumo som kan vente seg en haug med free spins på nye South Park når den lanseres!

Vær rask – sikre deg 40 free spins!

Denne helt spesielle kampanjen gjelder kun for de 300 første nye spillere som registrerer seg en konto hos Casumo før kl. 23.59 den 23. september. Disse vil motta fantastiske 40 free spins på den blodferske spilleautomaten South Park når den lanseres den 24. september! Rundene blir utdelt på lanseringsdagen og du vil derfor få 40 gratissjanser på Casumos regning!

Det eneste du trenger å gjøre er å registere deg en konto i dette herlige casinoet og sette inn penger på din spillekonto. Hvis du er en av de 300 første som gjør dette er denne helt spesielle bonusen din.

VÆR RASK! REGISTRER DEG NÅ OG FÅ 40 FREE SPINS PÅ SOUTH PARK!

Automat full av funksjoner!

South Park Beeface
Storsatsingen som er et samarbeid mellom Net Entertainment og South Park Studios er en meget stor og omfattende spilleautomat som har svært mange funksjoner å tilby oss spillere. Det er fire store bonusspill tilknyttet hver av de fire hovedkarakterene i spillet, og de fire er selvsagt, Cartman, Kenny, Stan og Kyle.

Som om det ikke var nok med disse fire bonusspillene er det i tillegg tre andre mindre bonusfunksjoner som kan sørge for store utbetalinger, og deriblant er kanskje Beefcake Wild den beste av disse ettersom at hele tre hjul kan dekkes med wilds/jokere.

Vanlig bonus på 100% og 20 free spins i tillegg

Den herlige velkomstbonusen på 40 free spins er faktisk bare en bonus som kommer på toppen av den ordinære bonusen som nye kunder får hos Casumo. Du får derfor dobbelt opp med denne unike muligheten, og det innbærer faktisk ytterligere free spins og en innskuddsbonus.

Når du setter inn dine første penger sikrer du deg i tillegg til 40 free spins også en innskuddbonus på 100% opptil €400! Et innskudd på €400 vil derfor gi deg solide €800 å spille for. Du kan selvsagt sette inn mindre også hvis du ønsker det, men bonusen blir da til gjengjeld tilsvarende mindre, men fortsatt på 100%. Som vi nevnte så følger det også med 20 free spins i den ordinære velkomstbonusen og disse kan du spinne på den ultrapopulære spilleautomaten Jack Hammer!

Slå til UMIDDELBART og sikre deg hele 60 free spins og opptil €400 i bonus!