5 freespins hos Mr Green i dag!

Mr Green har tradisjonen tro også i år en julekalender hvor de tilbyr sine kunder de herligste førjulspresanger, og slikt kan vi jo ikke få nok av!

Små og nusselige sjokoladebiter i kalendrene er vi vel for voksne til, men gratisrunder kan vi more oss kostelig med!

5 freespins hver dag hos Mr Green!
I Mr Greens adventskalender er det freespins som står i fokus, og freespins får vi simpelthen ikke nok av! Mr Green har noen utvalgte favorittspill, og hver dag får vi åpne en ny luke i kalenderen og hente 5 freespins på en spilleautomat som Mr Green har valgt ut!

I dag er det 5 freespins på spilleautomaten Victorious fra Net Entertainment som gjelder, og det innebærer at det bare er å stramme på seg rustningen og forberede seg på noen harde slag! Dine Victorious freespins er tilgjengelig fra kl.10.00 i dag og frem til midnatt. Det beste av alt er et disse gratisrundene er helt gratis – det vil si uten omsetningskrav! Pengene du vinner på dine freespins trenger du da med andre ord ikke å omsette, noe som normalt er helt vanlig.

For å få gratisrunder må du være kunde hos Mr Green samt ha gjort et innskudd. Registrerer du en konto hos Mr Green i dag har du rett til gratisrunder fra og med i morgen.

25 kroner gratis og 20 freespins hos Mr Green

Hvis du ikke er kunde hos Mr Green så er det virkelig på tide at du blir det nå! Hvis du registrerer en konto via Spill NorgesAutomaten får du flere gode bonuser! Etter at kontoen er registrerer ligger det 25 kroner og venter på deg – helt gratis. I tillegg får du 20 freespins på den norske spilleautomaten Mega Joker. Som om ikke det var nok så får du en bonus på det første innskuddet du gjør på 100% opptil 3000 kroner! Sett inn 3000 kroner og få 3000 kroner i bonus – spill for 6000 kroner!