Serenity

Serenity er en ny spilleautomat som blander øst og vest på en spennende og engasjerende måte.
Japan er temaet, og det er lett å fascineres av dette miljøet.

Microgaming har nå kommet med denne nye spilleautomaten, Serenity, og det ligger i navnet, her er det rom for å slappe av og lade batteriene samtidig som du selvsagt også her kan føle på den deilige spenningen over å muligens stikke av med en storgevinst.

Bakgrunnen er lagt til en rolig og vakker japansk hage, med klassiske byggverk, rennende vann og storslått natur. Stemningen toppes med levende lys i tradisjonelle japanske papirlamper. Her kan man virkelig meditere og gamble på en gang.

Selve spillebrettet består av en blanding av tradisjonelle og kjente symboler, samt typisk japanske ikoner og kan by på både scatters, wilds og bonusspill. Får du 3 Scatters aktiverer du free spins i Serenity. Minst 3 scatters hvor som helst på hjulene gir deg 10 free spins hvor alle gevinster har en x3 multiplikator. Når du først er inne i en runde med freespins kan du alltid vinne fler om du nok en gang er heldig med symbolkombinasjonen. Wilds fungerer som normalt ved at de kan opptre som hvilket som helst av de andre symbolene og dermed generere gevinster med kun 2 like symboler + en wild.

Får du symbolet med lanterne 3 på rad aktiveres bonusrunden. Skulle du få 5 slike symboler vil du få en multiplikator på minst x60 og faktisk helt opp til x500. I bonusrunden vil du få presentert 3 lanternesymboler som hver inneholder en ukjent verdi, hvor du må velge et av dem. Tenk deg hvilke summer du kan dra avgårde med hvis du velger riktig symbol. Særlig med multiplikatorer av denne størrelsen!

Lydsporet er av den behagelige sorten, så om det skulle bli altfor spennende vil dette hjelpe deg til å roe nervene. Velkommen inn og lykke til!