A Night In Paris

Bli med på en fantastisk reise til Lysenes By, og rett inn i Museum of Paris, i spilleautomat A Night In Paris! I dette museet henger det mange uvurderlige kunstverk som simpelthen bare venter på å bli knabbet av den underholdende, men uheldige, kunsttyven Jacques.

A Night In Paris – underholdende netter i Lysenes By!

Betsoft har laget mange svært underholdende spilleautomater, men A Night In Paris er virkelig en suveren innertier! Her er virkelig Frankrike tatt på kornet, og kombinert med en vanvittig grafikk og et soundtrack som er herlig, er dette virkelig en god spilleautomat. Da vi nevnte noe om den uheldig kunsttyven Jacques, hadde vi selvsagt ikke glemt museets uutrettelige voktere, sikkerhetsvakten Jerome LaBaste og hans trofaste firbeinte venn Pierre. Disse to lovens voktere er pålagt og dessuten fast bestemt på å være en solid hindring for denne skurkaktige tyven, og sørge for at kunsten holder seg der hvor den hører til – nemlig på museet!

Hvor skal vi starte? Det klør i fingrene våre, og da er det kanskje like greit å ta det fra starten. A Night In Paris gir oss storveis underholdning fordelt over 5 hjul, 3 rader og 30 linjer. Oppbygningen av automaten er derfor relativt standard, og i likhet med mange andre Betsoft-automater kan man også i A Night In Paris satse maksimalt 150 kreditter med en myntverdi på 0.50.

Da er det på tide å starte med spesialfunksjonene vi finner i A Night In Paris, og da kan det kanskje være greit å starte med å fortelle at man faktisk ikke finner et wildsymbol/joker, noe som rett og slett må sies å være meget uvanlig på moderne online spilleautomater. Mangelen på dette symbolet kompenserer Betsoft med på annet vis. To spesielle symbolkombinasjon bestående av tre forskjellige symboler, Jacques – ID-symbolet – Jerome LaBaste eller Jerome LaBaste – ID-symbolet – Jaques, gir en cash-gevinst hvor kredittgevinsten blir multiplisert med innsatsen.

Freespins er noe vi praktisk talt sikler etter i enhver spilleautomat, og heldigvis er det en bonusfunksjon vi finner også i A Night In Paris. ID-skiltet til LaBaste er scattersymbolet i denne automaten, og det betyr at det ikke trenger å følge gevinstlinjene. Får man 3 eller flere slike symboler hvor som helst på hjulene vinner man gratisrunder. Mens gratisrundene pågår blir vi underholdt av en helt fantastisk jakt på tyven som foregår foran spilleautomaten! Stor humor og kunst av Betsoft!

Bonusspill er noe annet vi setter utrolig stor pris på, og bonusspillet Caught In The Museum i A Night In Paris er et godt eksempel på hvordan det kan gjøres. Når man får tre bonussymboler (symbolet som viser et innrammet kunstverk, fyres bonusrunden løs. Den uheldige tyven, Jacques, har endelig klart å ta seg inn i museet, men den evigjaktene LaBaste er like bak! Du skal være LaBases høyre hånd i den halsbrekkende jakten på Jaques, og underveis er det bare å åpne lommeboken og la gevinstene strømme ned i den!

A Night In Paris er en knakende god spilleautomat, selv om den mangler noe så obligatorisk som et wildsymbol. Spilleautomaten tilbyr rett og slett meget bra underholdning! Automatens funksjoner er i seg selv ikke spesielt mange eller avanserte, men det er selve spilleopplevelsen som gir oss den store moroa her. Grafikk, musikk, funksjoner og karakterene i A Night In Paris er herlige!

Sjekk også ut spillet After Night Falls fra samme leverandør.