After Night Falls

After Night Falls er en spilleautomat som tar pusten fra deg med sitt vell av spennende funksjoner og bonuser. Finn frem lommelykten og hjelp etterforsker Rousseau i hans kamp mot den listige tyven!

After Night Falls – Etterforsker Rousseau er i vansker

Som vanlig slår Betsoft til med strålende grafikk og svært passende musikk når de lanserer en Slots3-maskin, og denne gangen har de i tillegg øset på med funksjoner som sørger for at det er minimalt med dødtid i After Night Falls spilleautomat. After Night Falls spiller du med ekte penger hos Mr Green eller NordicSlots!

Automatens oppsett følger kjent Betsoft-standard, og det innebærer 30 linjer, 3 rader og 5 hjul, og en maksimal innsats på 75 kreditter pr. spinn.

Når et flytende forstørrelsesglass kommer til syne hengende over hjulene betyr det at wildfunksjonen Moving Wilds er aktivert. Moving wild, eller bevegelig wild, går ut på at om jokeren (wildsymbolet) havner på hjul fire vil det utbetale eventuell gevinst, flytte seg ett hjul til venstre og gi et gratisspinn. Slik fortsetter det helt til symbolet er ute av hjulet og vi har fått et siste gratisspinn. Havner Moving Wild på hjul 5 betyr det 5 gratisspinn med wild!

Vi elsker free spins og det får vi til gangs i After Night Falls! I tillegg til at Moving Wilds titt og ofte gir oss gratisrunder, kan vi foruten den funksjonen vinner gratisrunder hvis vi får 3 eller flere scattersymboler på hjulene.

2 scattere gir en gevinst på 60 kreditter.
3 scattere utløser totalt 10 free spins.
4 scattere utløser totalt 15 free spins.
5 scattere utløser totalt 25 free spins.

En annen meget god funksjon som vi finner i denne automaten er Stacked Collapsing Wins. Det mulig å få 3 like symboler på det samme hjulet, og de får man en bonusutbetaling i størrelsesorden 3 ganger normal utbetaling for akkurat den symbolkombinasjonen – i henhold til utbetalingstabellen. Når utbetalingen er gjennomført smelter de tre symbolene sammen til ett symbol og legger seg i nederste posisjon på det samme hjulet. Det blir dermed gjort plass til at to nye symboler kan erstatte de to symbolene som har glidd ned i det nederste. Man får derfor enda en gevinstmulighet på det samme spinnet – helt gratis.

En Click Me funksjon er nærmest å anse som en standard hos Betsoft, og en slik funksjon finner vi selvsagt i After Night Falls også. Tyven har i dette lille bonusspillet lurt unna den innpåslitne etterforskeren og du skal nå hjelpe ham å velge hvilke dører han skal trenge seg inn gjennom. Verdisakene han henter der inne tilfaller deg, og her kan det bli gode utbetalinger. Når du har valgt døren hvor ordet ‘Collect’ gjemmer seg på innsiden avsluttes bonusspillet og du får utbetalt dine kreditter.

Denne automaten har alt – til og med et eget bonusspill. Dette spillet aktiveres når du får 3 eksemplarer av den gamle damen på en aktiv gevinstlinje. Tyven har robbet bestemor, og du skal hjelpe Rousseau å lete etter avgjørende bevis. Du får kredittgevinster for hvert bevis du klarer å snuse opp.

En annen standard funksjon i Betsoft-automater er Double Up. Etter hver ordinære gevinst, men ikke bonusgevinster/funksjonsgevinster, kan du velge å doble den med å spille kvitt eller dobbelt. Klikke Double Up etter utbetaling og gjett om etterforskerens kroneknips resulterer i kron eller mynt. Du kan spille flere ganger på rad, men i det øyeblikket du gjetter feil er hele gevinsten tapt.

Som sagt: ikke et stille øyeblikk å få i After Night Falls! Free spins, wilds med free spins, bonusspill, Click Me og så videre! Kombinerer vi dette med den nevnte fabelaktige grafikken og musikken er det ikke annet å si enn at dette er en innertier!