Agent Jane Blonde

Velkommen til Agent Jane Blonde, en av de mest populære spilleautomatene fra leverandøren Microgaming! I denne spilleautomaten følger vi heltinnen Agent Jane Blonde på hennes mer eller mindre risikable oppdrag. Vi satser imidlertid på at hun kan gi oss en hjelpende hånd med å få fatt i noen skikkelige gevinster!

Agent Jane Blonde – med rett til å spinne!

Det er vel liten tvil om at tittelen på spilleautomaten Agent Jane Blonde er sterkt inspirert av Ian Flemings agenthelt James Bond, og filmtittelen med rett til å drepe adopterer vi tvert inn i automat-verdenen og gir dermed Agent Jane Blond rett til å spinne! Denne spilleautomaten er som mange av de andre populære automatene fra Microgaming veldig enkelt oppbygd, og akkurat hva det er som fascinerer nordmennene med denne automaten er sannelig ikke godt å si. Ekstrafunksjonene kan det jo ikke være ettersom man i Agent Jane Blond skal lete lenge for å finne noen slike!

Agent Jane Blonde er en spilleautomat som har et klassisk oppsett med 5 hjul, 3 rader, men som bare har 9 gevinstlinjer – noe som nok skyldes at dette automaten faktisk er noen år.

Som alle andre spilleautomater finner vi også i Agent Jane Blonde et wildsymbol som fungerer som en joker. Dette symbolet kan inngå i kombinasjoner sammen med andre ordinære symboler og danne vinnende kombinasjoner. Wildsymbolet er representert av Jane Blonde i egen person. Hvis wildsymbolet er en del av en vinnende kombinasjon vil gevinsten man vinner bli doblet i forhold til normal utbetaling.

Scattersymbolet er det symbolet vi aller helst vil se på hjulene, ettersom tre eller flere slike symboler i en tilfeldig posisjon på hjulene setter i gang det integrerte gratisrunde-spillet. Man vinner 15 gratisrunder og alle gevinster man vinner på rundene blir multiplisert med tre i forhold til normal utbetaling. Gratisrundene kan med andre ord bli nokså lukrative hvis man har hellet med seg.

Den andre bonusfunksjonen går ut på at man kan velge å gamble gevinstene man vinner i et forsøk på å doble dem eller få dem multiplisert med fire. Etter at du har vunnet på et spinn kan du klikke på ‘Gamble’ for å satse gevinsten din og forsøke å få den doblet eller multiplisert med fire. Dette gjør man ved å gjette på hvilken farge som er på det skjulte spillekortet for å doble gevinsten, eller ved å gjette hvilken type spillekort det er for å få gevinsten multiplisert med fire.

Noe mer er det ikke å si om Agent Jane Blonde! Automaten er en gammel klassiker fra Microgaming som fortsatt holder stand i Norge! Den er enkel på alle mulige måter og det er først og fremst gratisrundespillet som er selve gulroten ved denne automaten. Bakgrunnslydene som er brukt i Agent Jane Blonde er ubeskrivelig plagsomme, og det anbefales derfor at lyden skrus av. Prøv automaten her på Spill Norgesautomaten og gjør deg opp din egen mening!