Alien Robots

I Alien Robots får vi være med på et litt originalt romeventyr hvor man kan plukke med seg pene gevinster. Alien Robots fra Net Entertainment har en rekke funksjoner som gjør dette til en trygt valg blant casinospillere.

Alien Robots – en aldri så liten og moderne romodyssé

Noen spilleautomater er revolusjonerende når de lanseres, og Alien Robots er så definitivt en av disse. Når Alien Robots kom ut for en tid tilbake så var automaten den aller første fra NetEnt som kom med funksjonen Way Wins. Dette innebærer, kort fortalt, at symbolene ikke trenger å følge de bestemte gevinstlinjene for å gi utbetaling, men at de gir utbetaling så lenge de havner på tilstøtende hjul.

I normale tilfeller så vil Way Wins erstatte gevinstlinjene fullstendig i en spilleautomat, men i Alien Robots har du muligheten til å velge hvilken av disse funksjonene du vil spille med. Hvis du vil spille med Way Wins aktivert blir innsatsen det dobbelt i motsetning til hvis du kun spiller med 30 aktive gevinstlinjer. En annen automat med Way Wins som vi kan anbefale er Break Away fra Microgaming!

Alien Robots er ikke noe topp-produkt når det kommer til det grafiske, i hvert fall ikke når det gjelder bokstav- og tallsymbolene. Robotene ser noe bedre ut, selv om vi nok har sette bedre grafisk arbeid fra tidligere. Når det er nevnt, så er det jo ikke bare en automats utseende som avgjør om man vil spille den eller ikke. På Alien Robots finner vi også et par funksjoner som kan være verdt å nevne.

Den kanskje mest fremtredende funksjonen i Alien Robots er freespin-runden man kan vinne. UFO-symbolet er en scatter og utbetaler gevinst uansett hvor det havner på hjulene, og det er dette symboler som sørger for at vi kan vinne gratisrunder. Får man 3, 4, og 5 scattere utløser dette henholdsvis 10, 20 og 50 freespins! I gratisrundene kan wildsymbolet/joker dekke hele hjulet, og er dessuten sticky – noe som innebærer at det holder sin posisjon mens hjulene spinner enda en gang.

Alien Robots er en godkjent spilleautomat fra Net Entertainment, men er kanskje ikke like aktuell nå som den var da den ble lansert. Tematisk og gevinstmessig holder den formen fortsatt, og er en liten klassiker blant Net Entertainments video spilleautomater.