Aloha! Cluster Pays

Cluster Pays er en skikkelig morsom funksjon som gir automaten en ekstra dimensjon av spenning.

Automatens grunnfunksjon er den at det ikke er det tradisjonelle oppsettet med 3 eller fler like symboler fra venstre til høyre som gjelder. Her er det heller snakk om å samle så mange like symboler som mulig i en klynge, derav navnet “cluster Pays”. Har du for eksempel 3 like symboler på 3 av hjulene, vil dette telle som en klynge. Får du flere like symboler på de neste hjulene så det blir en sammenhengende klynge som vokser seg større etterhvert, vil denne gjelde som gevinstgrunnlag. Det er derfor ingen tradisjonelle gevinstlinjer, her gjelder det bare å få flest mulig like symboler til å henge sammen. Det som gjør det ekstra spennende å følge med på spinnene er at det er 6 hjul og 5 rader. Altså potensielt mange flere sjanser til å oppnå en klynge pr. spinn.

Sticky win og re-spins

Kommer du deg til sticky win funksjonen, så fungerer den sånn at en gevinstlinje vil låse seg til brettet. Resten av symbolene fortsetter å spinne, og hvis du får flere like symboler som henger seg på gevinstlinjen, ja så vinner du rett og slett mer. I freespin modus er det også mulig å gjøre det svært bra. For å komme dit må du først få 3 freespinsymboler på skjermen. Etterhvert som gratisspinnene gjennomføres, vil de symbolene med minst verdi forsvinne fra spillet. Det vil si at når du nærmer deg slutten av freespinrunden, så står du igjen med kun de symbolene som gir de heftigste utbetalingene. Spillet er kjørt noen runder i testmodus her, og tro meg. Det kan være snakk om temmelig svære pengesummer hvis du virkelig kommer i siget.

Spenningen og funksjonene er det ingenting å si på. Men du blir roet ned av deilige rytmer og bølgesus, samt koselige godlyder fra en gitarpillende tiki, så samlet sett skal du nok komme fra dette med hjertet i behold.