Amerikansk Roulette

Her får du prøve den amerikanske versjonen av roulette, Amerikansk Roulette! Denne skiller seg fra Europeisk på Roulette på blant annet ett viktig punkt: én enkelt-null og én dobbelt-null.

Amerikansk Roulette

Roulette er et nokså enkelt spill som allikevel gir oss spillere muligheten til å vinne herlige gevinster. Dette spillet, Amerikansk Roulette, er laget av Betsoft og er basert på de amerikanske standardreglene med èn enkelt-null og én dobbelt-null – slik reglene tilsier i Nevada Gaming Commission. Her får vi se elfenben-kulen spinne rundt motsatt vei av hjulet som består av tall fra 0-36 pluss én dobbelt-null. Kulen vil etterhvert falle ned i en av de totalt 38 tall-lommene, og da er det bare å håpe på at du har satt innsatsen din på de riktige stedene. Alle innsatsene spilles mot banken, og uavhengig av an andre spillere.

Hvordan spille Amerikansk Roulette
Velg sjetong med den/de verdiene du vil satse og plasser innsatsen på roulettbordet ved å klikke på ønsket innsatsfelt. Når innsatsen er plassert er det bare å klikke på spinn-knappen for å starte spillet. Hvis du ønsker den samme innsatsen på det neste spinnet er det bare å klikke på Gjenta, og deretter Spinn. Under her tar vi en kjapp gjennomgang av de vanligste innsatsene.

Straight Up
Plasserer du en sjetong på et enkelt tall, inkludert 0, kalles dette for en Straight Up. Dette er den innsatsen du har minst mulighet til å vinne på, men som igjen utbetaler best.

Delt innsats/splitt
Plasserer du sjetongene dine på linjen som deler to forskjellige tall, som f.eks. 13 og 16 eller 13 og 14, spiller du en splitt.

Gate-innsats/Street
Dette er en innsats som dekker tre tall som ligger på samme rekke. Innsatsen setter man ved å legge sjetongene på den ytre høyre grenselinjen på roulettebordet, ved siden av rekken av de tre tallene du ønsker å satse på.

Hjørneinnsats/Corner
Dette er en innsats som dekker fire tall som ligger inntil hverandre. Denne innsatsen aktiverer du ved å plassere sjetongene dine i krysset hvor de fire rutene du ønsker å satse på møtes – ett eksempel på dette kan være 25, 26, 28 og 29.

De fire første innsatsene
Denne innsatsen sørger for at du vinner om kulen stopper på 0, 00, 1, 2 og 3, og denne aktiverer du ved å plassere sjetongene dine på den ytre grenselinjen til høyre på roulettebordet mellom 0 og 3.

Linjeinnsats
En linjeinnsats er en innsats som dekker to gateinnsatser som ligger inntil hverandre, altså seks tall i to rader med tre tall som ligger inntil hverandre. Et eksempel på dette kan være 16, 17 og 18 samt 19, 20 og 21. Innsatsen plasserer du på den ytre høyre grenselinjen på roulettebordet hvor den møter linjen som skiller de to radene du vil satse på.

Radinnsats
På kortsiden av roulettbordet finner du tre forskjellige bokser som er merket 2:1, og plasserer du sjetongene sine i en av disse boksene merkes alle 12 tall over denne boksen – unntaket er selvsagt 0.

Dusininnsats
Dusininnsats er en innsats hvor du kan satse på tolv tall ved å plassere sjetongene dine i en en av de tre boksene merket 1st 12, 2nd 12 og 3rd 12. Disse boksene representeres henholdsvis tallene 1-12, 13-24 og 25-36

Rød/Sort, Partall/Oddetall, Høy/Lav
Disse to innsatsene plasseres enkelt og greit i sine respektive bokser, og da velger du enkelt og greit om du tror kulen stopper på et rødt eller svart tall, om det blir et oddetall/partall eller om det blir et lavt tall (1-18) eller høyt tall (19-36). Hver av disse boksene dekker totalt 18 tall.