Apple-produkter til 455.000 kr skal ut!

Apple_konkurranse

NordicBet har bestemt seg får være ekstra gavmilde frem til og med 30. juni 2013, og det betyr at de skal øse ut en rekke herlige Apple-produkter!

NordicBet har tatt på seg spanderbuksene og har kjøpt Apple-produkter til en verdi av 450.000 kroner som de skal gi til sine kunder!

iPad Mini, iPad og MacBook Air skal ut!

Det er ikke småtterier av produkter som skal loddes ut hos NordicBet og totalt er det snakk om 30 iPad Mini, 30 iPads og hele 30 MacBook Air! Mulighetene du har til å vinne er proporsjonale med hvor mye du omsetter for, så her er det bare å henge med i svingene! En som omsetter for 20.000 kroner har dobbelt så stor sjanse til å vinne som en som omsetter for 10.000 kroner.

Bli Nordicbet-kunde – få eksklusiv bonus!

Totalt skal det loddes ut 10 eksemplarer av hvert produkt i slutten av hver måned, og det betyr at det blir trekning i slutten av både april, mai og juni – du er derfor med helt fra starten og kan benytte sjansen til å henge deg på!

Konkurranseregler

Hvert produkt som skal loddes ut har sitt eget krav til innskudd og omsetning, og du får oversikten under her. Man må kvalifisere seg på nytt til hver trekning.

Trekning av iPad Mini
Gjør et innskudd på mellom 100-499 kroner og omsett for minst 1000 kroner.

Trekning av iPad
Gjør et innskudd på mellom 500-999 kroner og omsett for 5000 kroner eller mer.

Trekning av MacBook Air
Gjør et innskudd på 1000 kroner eller mer og omsett for minst 10.000 kroner.

Hver runde varer fra den første til den siste dagen i måneden, og trekningen vil bli gjennomført innen 5 dager etter dette.

Å skulle omsette for 10.000 kan virke vanskelig for noen, men det er faktisk lettere enn det høres ut som. Hvis man for eksempel spiller blackjack som er et av de spillene man har størst mulighet til å lykkes med i et online casino hvis man spiller etter en strategi, så omsetter man fort 10.000 kroner hvis man spiller med en innsats som er ikke er altfor lav. Husk også at du da vil vinne underveis og at det å omsette ikke betyr det samme som å tape. Kanskje sitter du igjen med mer enn 10.000 kroner etter at du har omsatt for det beløpet?

Det vi i alle fall vet er at du har en aller tiders sjanse til å vinne Apple-produkter hvis du spiller hos NordicBet den nærmeste tiden!

Registrer deg hos NordicBet her, og få en eksklusiv bonus!