At The Movies

Lysene dimmes ned. Sceneteppet går til side. Showet er klar til å begynne! Er det en bestselger du skal se? Er det romantikk som står på tapetet? En hysterisk komedie kanskje? Mulighetene er endeløse! Det er bare å finne frem popcorn og brus, for kinoens magi er ved dine fingertupper når du spiller At The Movies!

At The Movies – den herlige kinostemningen er her!

Betsoft er beryktet for sin Slots3-serie som består av en fantastisk lang rekke gode spilleautomater, men At The Movies er kanskje en av de enkleste av automatene i denne serien. Grafikk og musikk er likevel i toppklassen og gjør det hele til en ålreit spilleopplevelse.

Vi starter som vanlig med å se på automatens tekniske spesifikasjoner, og ser da at At The Movies har et standard oppsett bestående av 5 hjul og 3 rader, i tillegg til 25 linjer. Med 25 linjer aktivert og alle innsats-kranene skrudd på blir den maksimale innsats på 62,5 kreditter.

Man kan i stor grad si at det er en spilleautomats utvalg av spesialfunksjoner og hvor god disse er, som forteller noe om automatens kvalitet. Det er akkurat på dette punktet det skorter litt for At The Movies ettersom de eneste bonusfunksjonene vi finner er et wildsymbol samt muligheten til å vinne gratisrunder. Nå skal man selvsagt ikke kimse av disse funksjonene, men fraværet av andre bonusfunksjoner blir merkbart. Et wildsymbol er som de fleste spilleautomat-interesserte vet en joker, og er derfor et symbol som kan være en del av vinnende kombinasjoner bestående av andre symboler. Hvis jokeren er en del av en vinnende kombinasjon dobles gevinsten i forhold til normal utbetaling. Wildsymbolet er representert av de klassiske teatermaskene.

Den andre bonusfunksjonen er som sagt muligheten man har til å vinne gratisrunder, og dette gjør man hvis man får 3 eller flere scattersymboler. Prosjektor-symbolet fungerer som scatter og 2 slike symboler i en hvilken som helst posisjon på hjulene gir en cash-gevinst på 250 kreditter. Får man 3, 4 eller 5 slike symboler vanker det henholdsvis 8, 12 og 20 gratisrunder. I gratisrundene blir alle gevinster doblet i forhold til normal utbetaling. Ettersom det er så lite bonusfunksjoner på At The Movies burde antallet gratisrunder man kan vinne vært merkbart høyere.

Det er faktisk sjelden at vi får så enkle og nedstrippede spilleautomater som At The Movies fra Betsoft. Kinostemningen sniker seg innpå oss med den lystige musikken og den gode grafikken, men uten et bonusspill tar det liksom aldri helt av. At The Movies er allikevel en helt grei automat, og muligheten til å vinne gratisrunder redder noe av totalinntrykket. Er det forresten Brad Pitt vi ser der på kinoplakaten…?