Attraction

Prøv deg på Attraction, et tradisjonelt spill som engasjerer i all sin enkelhet. Her har man opptil 10 mulige gevinstrader, og i tillegg et ekstra spenningsmoment med wilds, eller jokere. Toppgevinsten er på 50.000 mynter, så til tross for et enkelt førsteintrykk har man muligheter for gode premier og bonuser på dette spillet.

Attraction – Tradisjonelt, men uhyre spennende!

Attraction har et tradisjonelt oppsett, typisk enarmet banditt. Utgangspunktet er 5 hjul og 3 rader med 10 gevinstlinjer. Kjedelig, tenker du kanskje, men det er langt fra sannheten. Her dukker det opp jokere fra øst og vest som skaper liv og røre i spillet.

Når jokeren, eller wildsymbolet dukker opp, har det den egenskapen at det gjelder som et universalsymbol. Hvis du har to av samme symbol på en rad og et wildsymbol på den tredje plassen i raden, vil det vanke gevinst. På hvert spinn vil én rekke eller én rad være opplyst. Hvis et wildsymbol havner i denne “lysstrålen”, vil den kunne formere seg så du får flere wildsymboler etter hverandre. Det er nå det virkelig begynner å bli gøy og gevinstene skyter til værs. I denne modusen vanker det også ofte freespins. Det sier man jo aldri nei takk til. Så lenge du er i freespin modus, så holder jokerene seg på brettet mens de andre symbolene spinner. Det er dermed duket for muligheter til å fylle brettet med jokere og hanke inn de virkelig store gevinstene.

Som i uttrykket om ulven i fåreklær, er dette et fyrverkeri av et spill forkledd som en kinaputt. Spinn i vei og lykke til!