Avalon

Avalon er en mytologisk og sagnomsust øy som er nevnt i det som kalles for The Arthurian Legends, og er en øy som var hellig for heksene. Øya var umulig å finne med mindre du faktisk var heks ettersom øya var innhyllet i en magisk tåke. Tlil denne øya ble blant annet Kong Arthur fraktet for å komme seg etter skadene han fikk i slaget ved Camlann. Spilleautomaten Avalon fra Microgaming er full av gode funksjoner og er en bra automat!

Avalon – velkommen til heksenes øy!

I Avalon får vi en mytologisk opplevelse på øya med det samme navnet, og her er det flere gode funksjoner som kan sørge for at vi vinner gode gevinster. Hvis du leser videre i artikkelen får du vite alt du trenger om denne spilleautomaten og hvorfor den har blitt så stor i Norge.

I Avalon får vi faktisk to wild-funksjoner – én til basisspillet og én ekstra til gratisrundene. Wildsymboler er symboler som fungerer som jokere, og som kan inngå i kombinasjoner sammen med andre ordinære symboler, men ikke scattere. Det vanlige wildsymbolet er det som viser en borg som er innhyllet i tåke. I gratisrundene fungerer kisten som en ekstra wild og det vil derfor være to wilds i sving i gratisrundene – noe som selvsagt sørger for at gevinstmulighetene blir markant større!

Som nevnt finnes det et gratisrundespill i Avalon og dette får du tilgang til om du får 3 eller flere scattersymboler i en hvilken som helst posisjon på hjulene. Scattersymbolet er symbolet som viser Lady of the Lake, og symbolet trenger altså ikke å følge gevinstlinjene for å gi utbetaling. Totalt kan man vinne 12 gratisrunder hvor gevinstene man vinner kan bli multiplisert med opptil 7!

I Avalon finner vi også en doblingsfunksjon som lar deg gamble med gevinstene du vinner. Klikk på gamble etter et spinn og gjett om fargen på spillekortet er svart eller rødt, eller om kortet er hjerter, ruter, kløver eller spar. I det første tilfellet dobler man pengene, mens man i det andre tilfellet får gevinsten multiplisert med 4. Gjetter man feil er selvsagt pengene tapt, men det er jo en problemstilling vi slett ikke liker å ta stilling til!

Vi kan godt forstå hvorfor Avalon har blitt så populær her i Norge, ettersom vi har en dyp fascinasjon for kongekrøniker og slike gamle historier som dette. Hvis du liker Avalon anbefaler vi at du også tar en titt innom Excalibur, som er en lignende automat fra samme leverandør og som har tatt utgangspunkt i de samme krønikene.