Aztec Treasure

Den eldgamle sivilisasjonen til det store Azteker-folket er bragt tilbake til liv, og her er endeløse mengder av uvurderlig gull, juveler og skjulte skatter innenfor din rekkevidde. Vakre pyramider, eksotiske jaguerer og verdifulle steiner finnes overalt og de leder bare til én eneste ting – de sjeldneste skattene! Velkommen til Aztec Treasures!

Aztec Treasure – vårt første møte med Rook!

Aztec Treasure er en spilleautomat i den kjente Slots3-serien til Betsoft Gaming, og her får vi en spilleautomat av det ypperste kaliberet. Fantastisk grafikk og et autentisk lydbilde, samt massevis av gode funksjoner sørger for at Aztec Treasure er en av de aller sterkeste utgivelsene fra Betsoft. I denne omtalen av spillet tar vi en gjennomgang på alt hva det har å tilby – og det er ikke rent lite! Sjekk også ut oppfølgeren Rook’s Revenge!

Vi starter vår omtale med å se på den tekniske oppbygningen av Aztec Treasure og ser at vi får en sedvanlig konstruert automat bestående av 5 hjul og 3 rader, samt at vi kan vinne gevinster langs 30 gevinstlinjer. Innsatsnivået er også vanlig for Betsoft og det innebærer maks 5 mynter pr. gevinstlinje med en høyeste verdi på myntene på 0.50. Med alle sluser åpne blir den maksimale innsatsen på 150 kreditter.

Da er vi ferdig med det ‘kjedelige’ og er klar til å gyve løs på innholdet i Aztec Treasure! Vi starter med den vanligste spesialfunksjonen, nemlig wildfunksjonen, men den er egentlig ikke spesielt vanlig den heller. Wilds er i prinsippet symboler som fungerer som jokere, og normalt er det ett enkelt symbol som har denne funksjonen, men i Aztec Treasures er det to utvidede wild-funksjoner som gjelder. Den ene funksjonen heter ‘Kyss Meg’ og er funksjon som gjør et helt hjul om til et wild. Hvis kong Rook og hans to skjønnheter viser seg på symbolene i en bestemt rekkefølge på hjul 2-4 på linje 1, 2 eller 3 starter funksjonen, og her vanker det noen bløte kyss og en saftig gevinst! Det er kanskje ikke så aller verst å være konge i Azteker-riket?

Den neste wildfunksjonen er en tilfeldig wild som kalles for Spydkast, og utløses hvis ett eller flere spyd-symboler kommer til syne på hjulene. Her venter det en 3D-animasjon hvor Rook kaster spydet rett mot oss, før spydet plutselig snur og treffer et tilfeldig symbol på skjermen. Dette trufne symbolet gjøres om til wild, og vil kunne inngå i kombinasjoner sammen med andre symboler.

Så er det endelig på tide å ta for seg det første av totalt 3 bonusspill i Aztec Treasure – nemlig Elkovshytten! Dette bonusspillet starter hvis du får 3 eller flere hyttesymboler på hjulene. Tro ikke at dette er noen enkel sak, for her skal du velge en gave å gi til dine to elskerinner. Hva tror du gir best uttelling? Edelsteiner, smykker eller blomster? Når gaven er overrakt bærer det direkte inn i elskovshytten og har går det virkelig for seg! Har du gjort gode valg gir det topp utbetaling!

Bonusspill nummer to kalles for ‘Det Hemmelige Rommet’ og for å aktivere dette bonusspillet må du samle inn de 3 fargede edelsteinene. Disse kan du samle inn når de vises inni en gullmynt på det 5 hjulet, og Rook vil da komme ut og hente dem for deg. Hva som foregår bak de lukkede dørene i ‘Det Hemmelige Rommet’ får du første vite når du har samlet inn alle steinene.

Det siste av bonusspillene er det som kalles for Aztek-kalender, og dette bonusspillet foregår direkte på hjulene, og ikke i et nytt skjermbilde som med de andre spillene. Tre eller flere kalendersymboler langs en aktiv gevinstlinje setter i gang dette spillet, og du skal da bare klikke på ett av disse ikonene for å se hvilken gevinst du har vunnet – med andre ord et godt, gammeldags Click Me-spill.

Du trodde kanskje ikke at det var flere bonusfunksjoner tilgjengelig, men da tok du i beste fall skammelig feil! Gratisrunder kan man også vinne her, og da må man vel nesten få lov til å si at dette er en komplett spilleautomat? Gekko-symbolet (øglen) er gratisrundesymbol, og hvis du får 3 eller flere av den langs en aktiv gevinstlinje starter gratisrunde-spillet. Ekstra gekkoer i gratisrundene gir ekstra freespins, og alle linjer er aktive, uansett om du ikke spilte med det da gratisrundene ble vunnet!

Puh! Da hadde vi gått gjennom alle funksjonene i Aztec Treasure, og det er vel da ingen som helst tvil om at dette er omfattende underholdning vi får fra Betsoft! Her er det så mye å holde styr på at man fort kan miste oversikten! To wildfunksjoner, tre bonusspill, freespins og grafikk/lyd av en annen verden gjør opplevelsen total. Aztec Treasure må prøves – her kan du vinne store gevinster!