Barbary Coast

Ohoi der, seiler! Man kan nok saktens finne drøssevis av pirater som ferdes rundt på internett, men ingen er som denne gjengen. Dette er den vaskekte Kaptein Blackbeard og hans hensynsløse bande med pirater. Denne banden av slyngler herjer og plyndrer langs den fryktede Barbary Coast! De kaprer skip, leter etter nedgravde skatter, stjeler gull og selvsagt er de ute etter den vakre jomfruen! Velkommen til spilleautomaten Barbary Coast!

Barbary Coast

Var det spilleautomat-underholdning du var ute etter? Da kan du stoppe å lete, for du har akkurat funnet frem til Barbary Coast! Om du kom hit tilfeldig eller på slump spiller egentlig ingen rolle, for nå er det på tide å stålsette seg og få oppleve den nærmeste Pirates of the Caribbean-stemningen i Barbary Coast! Vi gir deg all den informasjonen du trenger å vite om denne spilleautomaten fra Betsoft!

Hvis du liker denne automaten kan det kanskje være tiden verdt å sjekke ut Treasure Island fra Quickspin.

Pirat-teamet er utrolig populært og mye brukt i populærkulturen, spesielt etter de nevnte Pirates of the Caribbean-filmene, og vi kan nok muligens dra kjenne på en Jack Sparrow-liknende figur her i spillet. Uansett – Barbary Coast er en del av Betsofts Slots3-serie, og da er det to stikkord som skiller seg ut: grafikk og underholdning. Her får du både grafikk og underholdning i toppklassen, og Barbary Coast er virkelig et mesterverk å både se på, høre på og spille på. Vi får vår pirat-underholdning over 5 hjul og 3 rader, og kan vinne langs totalt 30 gevinstlinjer. Vi kan sette inntil 5 mynter på hver gevinstlinje, og med totalt 150 mynter i sving og en myntverdi på 0.50 blir den maksimale innsatsen 75 kreditter.

I våre gjennomganger av spill starter vi bestandig med å se etter det vanligste spesialsymbolet, nemlig wildsymbolet. Symbolet av kanonen fungerer i Barbary Coast som wild, eller en joker, og kan gå inn i kombinasjon med andre vanlige symboler. I og for seg ikke noen uvanlig funksjon, men når wildsymbolet kommer til syne på hjul 3 gjøres hele hjulet om til et wildhjul, noe som gir meget gode gevinstmuligheter. Hjulet beholder sin funksjon som wild også i neste spinn!

Det kryr av bonusfunksjoner på Barbary Coast og tror du jaggu ikke også at scattersymbolet av Ben Sawyer utløser en liten ekstrabonus. En scatter er et symbol som ikke trenger å følge gevinstlinjer for å gi utbetaling. 3 eller flere symboler av Sawyer sørger for at vi får se ham slenge seg fra side til side av skjermbildet med et tau, og din oppgave blir bare å trykke på hver av scatterene for å se hvilken bonusgevinst du vinner!

I Barbary Coast blir blir vi også gitt muligheten til å vinne gratisrunder, og når 3 eller flere symboler av papegøyen dukker opp i en tilfeldig posisjon på hjulene braker det løs. Man kan ikke aktivere nye gratisrunder eller noen av bonusspillene mens man er i gratisrundene.

Så er det på tide å se på to fantastiske bonusspillene i Barbary Coast, og vi starter med det spillet som heter Groggs Utfordring. Dette er en skikkelig pirat-drikkelek hvor du forhåpentligvis slår den durkdrevne piraten Grogg. Du skal velge utfallet av et myntkast, altså kron eller mynt, og hvis du velger rett er det Grogg som må ta seg en real slurk av godsakene i koppen. Hvis du gjetter feil er det din tur å slurpe i deg av drivstoffet. Den som først får i seg tre drammer har tapt konkurransen, og må nøye seg med trøstepremien. Slår du Grogg blir imidlertid gevinsten mye større! Hvis du taper konkurransen blir synet ditt uklart, og du vil i tillegg høre Groggs triumferende latter – bedre blir det ikke! Groggs Utfordring har en vanvittig lekker grafikk og det føles nesten som å være deltaker i en animasjonsfilm – må oppleves

Det andre bonusspillet er en sverdkamp som utløses når man får 3 eller flere symboler av Svartskjegg i en tilfeldig posisjon på hjulene. Sverdkampen består av tre deler, eller handlinger, og du skal velge dine handlinger i den rekkefølgen du vil. De tre handlingene som står til din disposisjon er en parering, et støt og et hogg. Lykkes du med denne kampen og beseirer Svartskjegg, redder du samtidig den vakre jomfruen som står tjoret fast til en mast på skipet. Hvor vellykkede dine sverdhandlinger er bestemmer størrelsen på gevinstene du vinner etter kampen, og det er mulig å vinne meget bra gevinster her! To så gode bonusspill i en spilleautomat må sies å være sjelden vare, og Betsoft har virkelig truffet blink med disse spillene i Barbary Coast. Ren underholdning og fantastisk morsomt!

Skal vi våge oss på en oppsummering? Dette meget bra – ferdig med den saken! Barbary Coast er i toppsjiktet av de online spilleautomater som finnes, og grafikk, musikk og funksjoner gjør dette til en helstøpt og annerledes automat. Hjulene spinner raskt og presis, gevinstene er gode, spenningen er stor – alt er bra! Prøv selv her på Spill Norgesautomaten!