Battlestar Galactica

Interplanetarisk action i spilleautomat-form er ikke noe nytt, men i et slikt kaliber som Battlestar Galactica spilleautomat får vi ikke oppleve hver dag!

Battlestar Galactica spilleautomat

Battlestar Galactica tar oss med tilbake til den kjente tv-serien som så mange nordmenn har et sterkt forhold til, og det er ikke noe småtterier av en automat Microgaming har hostet opp her! Har har de lagt mye arbeid i både musikk, grafikk og animasjoner – i det hele tatt – det ser veldig bra ut! Sjekk ut alt hva spilleautomaten Battlestar Galactica har å by på her i denne omtalen.

I denne automaten er det ikke gevinstlinjer, men Way Wins som gjelder, og det betyr at vinnende kombinasjoner dannes når like symboler havner på inntilliggende hjul – de trenger med andre ord ikke å følge bestemte linjer.

I Battlestar Galactica får vi tre forskjellige spillmoduser som hver for seg tilbyr forskjellige bonusspill og free spins, og disse tre er Normal Mode, Run Mode og Fight Mode! Vi ser nærmere på hver av disse i avsnittene under.

I Normal Mode har vi et wildsymbol som opptrer som stablet hvis det kommer til syne på hjul 1. At det er stablet betyr at det dekker hele hjulet eller deler av det. Et wildsymbol er egentlig bare et engelsk navn på ‘joker’, og da skjønner man at det er et symbol som kan inngå i kombinasjoner med andre symboler. Scattersymbolet er symbolet av det hvite flyet, og hvis vi får 3 eksemplarer av dette i Normal Mode i Battlestar Galactica vinner vi 15 freespins hvor alle gevinster blir multiplisert med 3. Av bonusfunksjoner i Normal Mode finner vi Ion Storm som aktiveres tilfeldig og hvor man kan få opptil 5 hele hjul dekket av wilds!

Run Mode er den andre av spillmodusene i Battlestar Galactica og det sentrale punktet i denne spillmodusen er et bonusspill som heter Jump Bonus. FTL-symbolet på hjul 3 aktiverer denne, og alle vanlige bokstav- og tallsymboler blir da fjernet fra hjulene. Disse blir erstattet av et FTL-symbol som gjøres om til et tilfeldig symbol, og som dermed kan generere mange gevinster. I tillegg til dette bonusspillet kan man også få vinnende kombinasjoner fra begge sidene av automaten, noe som vil si at en vinnende kombinasjon kan begynne på både hjul 1 og 5 og gå mot henholdsvis høyre og venstre.

Den siste av modusene i Battlestar Galactica er den nevnte Fight Mode, og her er det et spesielt free spins spill som står i sentrum. 3 hvite fly uansett hvor på hjulene aktiverer free spins og man vinner da totalt 5 runder. Kanskje ikke et spesielt imponerende antall men med den innbakte funksjonen Extra Wild implementert blir det ikke så aller verst. Extra Wilds betyr at hele 5 symboler på hjulene kan bli gjort om til jokere/wilds, noe som selvsagt betyr at man kan få betydelige utbetalinger. Ikke nok med det! Extra Wild-symbolet kan deles og bli gjort om til et Split Wild, noe som betyr at gevinsten av en vinnende kombinasjon som inneholder et slikt symbol blir doblet.

Battlestar Galactica er er spilleautomat som tilbyr et bredt spekter av underholdning, noe som gjør at spenningen holder seg over tid. Karrieremodusen er også et smart grep som kan holde på spillerne. Man hever sin militære rang jo lengre og jo hardere man spiller! Battlestar Galactica må rett og slett oppleves selv – først da kan du gjøre deg opp din egen mening! Test også ut Space Wars og Alien Robots – også har foregår handlingen ute i verdensrommet!