Beach

Drøm deg avgårde til en sandstrand på en paradisøy langt, langt borte fra hverdagens kjas og mas. En fristende tanke, eller? I spilleautomaten Beach fra Net Entertainment blir drømmen om en solrik og avslappende tilværelse virkelighet! Miks din egen piña colada og plasser den ved siden av laptopen din, samtidig som du ser at bølgene skyller symbolene på land til vinnende kombinasjoner.

Beach – opplev å få sand mellom tærne hver dag!

Vi ønsker deg velkommen til paradiset i spilleautomaten Beach fra Net Entertainment, en automat som er et ørlite annerledes bekjentskap enn det vi er vant med når det kommer til spilleautomater. I denne automaten handler det ikke om hjul som spinner, men om vinnende kombinasjoner som skylles opp på en deilig sandstrand. En liten advarsel ønsker vi likevel å utstede før du spiller på Beach; frustrasjonen kan bre om seg hvis du skulle sitte på en kald og hustrig plass i Norge og spille. Hvis slike bekymringer bare er for barnemat å regne, så vil du sannsynligvis elske denne spilleautomaten.

Når du spiller på Beach kommer lysten til å ta på seg en Hawaii-skjorte og nippe til en paraplydringk snikende, men før du kommer så langt kan det være greit å få et lite innblikk i hvordan denne automaten fungerer og hvilke funksjoner Beach kan tilby oss – før du spiller med ekte penger. Her på SpillNorgesautomaten.com gir vi deg en så detaljert beskrivelse som mulig av denne spilleautomaten.

Allerede etter det første spinnet på Beach skjønner man at automaten har et annet opplegg enn de fleste andre spilleautomater. De vanlige spinnende hjulene er borte og i stedet skylles symbolene opp på stranden. Der posisjonerer de seg ut i fra et mønster som sier oss at dette er en automat med 5 hjul og 3 rader, og vi ser ser derffor 15 symboler på én gang. Automaten har utover dette 20 gevinstlinjer å by på.

I spilleautomaten Beach har vi muligheten ti lå spille med mellom én og ti mynter samtidig, og ettersom myntverdien kan justeres fra €0.01 og €1.00 så betyr det at et enkelt spinn koster alt fra €0.20 og €200. Beach er derfor en spilleautomat, som så mange andre automater fra NetEnt, som passer både for hardtsatsende spillere og de som bare vil kosespille litt med lavere innsatser.

Foruten selve designet så er det funksjonen Octopus Wild som vekker mest oppsikt i spilleautomaten Beach. Octopus Wild er en tilfeldig wildfunksjon som dukker opp med jevne mellomrom og som gir oss muligheten til å vinne store gevinster. Når denne funksjonen aktiveres dukker det opp en blekksprut på det midterste hjulet, og skapningen bytter deretter om plass på to tilstøtende symboler slik at de genererer den beste mulige gevinstkombinasjonen. Når blekkspruten forsvinner etterlater den seg en gevinstmultiplikator som dobler gevinster i forhold til det som er oppgitt i utbetalingstabellen.

Foruten denne spennende funksjonen har Beach integrerte gratisrunder, eller Free Waves som de kalles i her. Disse gratisrundene aktiveres når man får 3 eller flere scattersymboler i en helt tilfeldig posisjon på hjulene. Scattersymboler er illustrert av flaskeposten, og det er altså 3 slike symboler som åpner for 8 gratisrunder i Beach, mens 4 eller 5 av det samme symboler gir henholdsvis 16 og 24 Free Waves! Gratisrunder er bestandig bra ettersom det gir oss noen runder på casinoets regning!

Hvis vi skal prøve oss på en liten oppsummering så er Beach på mange måter en nokså banebrytende spilleautomat som fort kan bli ønsket varmt velkommen ute i de norske hjem. Sjekk om automaten er noe for deg ved å teste denne gratisversjonen så lenge du ønsker. Ønsker du å spille med ekte penger anbefaler vi at du stikker innom én av våre mange samarbeidspartnere som tilbyr NetEnt-automater – et godt valg kan være NorskeAutomater.com. Svøm pent!