Beowulf

Sagnet og det legendariske heltekvadet om den svenske kongen Beowulf har fascinert mange mennesker opp i gjennom historien, og når Quickspin nå har laget spilleautomat av denne vet vi nøyaktig hva vi får! Kjente elementer fra historien om Beowulf er tatt med og gjennomført på en strålende måte av produsentene, og det er derfor liten tvil om at vi her får en spilleautomat av høy kvalitet!

Quickspin fortsetter sin misjon hvor de skaper liv og røre av både eventyr og kjente historier som i spilleautomaten Beowulf. Historien om Beowulf har forøvrig godt over 3000 verselinjer og regnes som starten på den engelske litteraturhistorien, og det er litt spesielt ettersom det handler om en tapper og rettferdig mann, og senere konge, fra Götaland i Sverige!

Harde fakta

Det er de vanlige 5 hjulene og 3 radene som gjelder i Beowulf og totalt har vi sjansen til å vinne ved å få kombinasjoner langst totalt 25 gevinstlinjer. Når det gjelder innsatsen så kan man satse maksimalt €300 på ett enkelt spill, mens den laveste innsatsen ligger på €0.25.

Beowulf-2

Funksjoner

I Beowulf får vi flere knallgode funksjoner og vi nevner i fleng Grendel Attack, stablede wilds og free spins med bonusspill! I avsnittene under tar vi en gjennomgang av disse spesialfunksjonene, og vi anbefaler deg å henge med – her er det mye bra å oppleve!

Joker

I Beowulf har vi godt med jokere og det beste er at de opptrer stablet på hjulene. Det betyr at de kan dekke alt fra 1-3 posisjoner på det samme hjulet, og at vi dermed får mye større vinnermuligheter. Jokersymbolet, som er merket ‘Wild’ og viser et mjødhorn, kan inngå i kombinasjoner sammen med alle symboler med unntak av scattersymbolet og andre bonussymboler.

Grendel Attack

Grendel er en ond figur fra eposet om Beowulf og er den som ødelegger ølhallen Heoror i Danmark og tar livet av mange innbyggere der. Kong Hroðgar ber sin venn Beowulf om hjelp og den svenske helten tar livet av både Grendel og sjømonsteret han har til mor. Med slike bekgrunnshistorier er det ikke så rart at man får fantastiske bonusfunksjoner som Grendel Attack. Det som skjer i denne funksjonen er rett og slett at den utløses helt tilfeldig etter et hvilket som helst spinn.

1-3 Grendel-symboler vil da komme til syne på hjul 5 og utløse henholdsvis 1-3 gratisspinn/respinns hvor vi får en rekke låste jokere på hjulene i de spinnene! Denne funksjonen er meget bra og kan gi utrolige utbetalinger hvis man har litt flaks med plasseringen av de låste wildsymbolene. Hvis man i tillegg får noen stablede jokere på hjulene i spinnene kan dette virkelig bli moro!

Beowulf

Gratisrunder med Dragekampen!

Den andre bonusfunksjonen i Beowulf er gratisrundene og kampen som utspiller seg der mellom Beowulf og Dragen. Det er denne kampen som bestemmer hvor mange gratisrunder man vinner, men man må få 3 eller flere scattersymboler (symbolet som viser dragen og sverdet) på hjulene for å få tilgang til disse rundene. 3, 4 eller 5 scattersymboler gir i tillegg en utbetaling som er lik innsatsen din multiplisert med henholdsvis 3, 10 og 20.

I gratisrundene vil Beowulf og Dragen kjempe en kamp for harde livet – akkurat som det står skrevet i eposet. Begge har en livslinje oppe til venstre i spilleautomaten og når en av disse blir tom er gratisrundene over. Når symbolet av sverdet dukker opp på hjulene vil Beowulf hugge til dragen og ta fra ham et liv på livslinjen. Dette sverdsymbolet er samtidig en joker og vil låses til hjulene helt til dragens mot-symbol kommer opp. Dragens symbol er et drageøye, og når det vises på hjulene får Beowulf et flammehav mot seg og vil da miste et liv. Dragen vil deretter gjøre sverdsymbolet om til en utvidet joker som dekker hele hjulet, før det forsvinner og spillet fortsetter. Dragens symbol er også en joker og fungerer på samme måte som et vanlig wildsymbol.

Hvis Beowulf vinner kampen over dragen får vi ytterligere 3 gratisrunder som belønning. Hvis det er dragen som vinner kampen vil rundene avsluttes umiddelbart etterpå. Et fantastisk bonusspill som kan gi oss mange free spins og store premier.

Oppsummering

Quickspin har virkelig satt standarden for spill med sine suverene spilleautomater og Beowulf er et meget godt eksempel på dette. Gode bonusfunksjoner, gode utbetalinger, flott grafikk og musikk – ja, i det hele tatt er dette en utrolig bra spilleautomat som garantert vil få en god del tilhengere. Grendel Attack og gratisrunder med Dragekamp er ingenting annet enn svært underholdende og innbringende! Vi anbefalerer også Treasure Island fra den samme leverandøren – en virkelig god spilleautomat!