Beretta’s Vendetta

Du ønskes herved velkommen til en actionfylt og heseblesende spilleautomat i Beretta’s Vendetta! Her får vi møte politimannen Beretta i hans jakt på terroristen Mr. Dynamite som tok livet av hans partner for 25 år siden! Som det sies i introduksjonsvideoen: It changed from ‘just a job’ to something very personal! Du kan prøve Beretta’s Vendetta gratis så lenge du vil her på Spill Norgesautomaten, eller spille med ekte penger hos våre samarbeidspartnere i ComeOn!

Beretta’s Vendetta – jakten på Mr. Dynamite!

Sheriff Gaming har posisjonert seg som en seriøs utfordrer til både Microgaming og Net Entertainment, og gir ut den ene høyoktans spilleautomaten etter den andre – av meget høy kvalitet. Etter den lange og utrolig kule introduksjonsvideoen er stemningen virkelig prikket inn, og når vi får se selve automaten kan vi se anti-terrorpolitiet SWAT og Beretta selv i forkant av hjulene mens de overvåker det som foregår der. Ufattelig god grafikk og gjennomføring av Sheriff Gaming!

Når det gjelder selve oppbygningen av automaten skiller den seg ikke ut fra mengden av spilleautomater og består av et standardoppsett av 5 hjul, 3 rader og 20 linjer. Det er først og fremst automatens funksjoner, historie og dens grafiske gjennomføring som virkelig tar pusten fra oss. Videre i artikkelen skal vi se nærmere på hva Beretta’s Vendetta kan tilby oss av underholdning.

Når man er i den ytterste fare og i alvorlig trøbbel vil synet av et politihelikopter garantert få oss til å juble av glede, og får vi et helikopter på hjulene i Beretta’s Vendetta er en liknende reaksjon et sannsynlig utfall. Helikopteret er nemlig automatens wildsymbol og er derfor et symbol som fungerer som en joker. Som om ikke det var nok så er det et ekspanderende wild, noe som betyr at det dekker hele hjulet hvis det blir en del av en vinnende kombinasjon, og dermed kan gi ytterligere gevinstmuligheter. Wildsymbolet vises bare på hjul 3.

En annen funksjon som virkelig får oss til å strekke armene i været av glede er muligheten til å vinne freespins og dette er en funksjon som også er implementert i Beretta’s Vendetta. Symbolet av Mr. Dynamite er det symbolet som fungerer som en scatter og som gir gratisrunder hvis man får 3 eller flere i en tilfeldig posisjon på hjulene – det er da enda godt at den hersens typen med kanin-masken har noe godt for seg! 3, 4 eller 5 scattere gir oss henholdsvis 6, 12 og 18 gratisrunder.

For virkelig å komplettere denne lekre spilleautomaten så har jaggu Sheriff Gaming lagt til et integrert bonusspill som utløses hvis man får 3 eller flere bonussymboler i en tilfeldig posisjon på hjulene. Bonussymbolet er representert av den fryktede SWAT-bilen, og det gir oss en indikasjon om at det virkelig blir et eksplosivt bonusspill! I bonusspillet befinner vi oss i byen hvor terroristen Mr. Dynamite på hensynsløst vis går løs på 7 banker, og det blir din jobb å få han under kontroll innen han letter bankene for en anseelig sum penger. Send inn bombeteamet ditt slik at de kan desarmere bombene som Mr. Dynamite har plassert ut. For hver bombe teamet ditt lykkes med å uskadeliggjøre vinner du en bonusgevinst som multipliseres med antall aktive linjer!

For en spilleautomat Beretta’s Vendetta er! Vi nevnte det i starten: her er det heseblesende action og full trøkk fra start til mål, og vi kan virkelig ikke få uttrykt oss klart nok om hvor godt vi liker Sheriff Gamings spilleautomater. Prøv fullspekkede Beretta’s Vendetta gratis her, og når du føler deg klar til å spille med ekte penger står fantastiske ComeOn Casino og venter på deg med åpne armer og en eksklusiv bonus! Hvis du er ute etter en annen actionautomat fra denne gjengen kan Piggy Bank være et godt alternativ!