Big Bad Wolf

Husker du eventyret om den store, stygge ulven og de tre små grisene? I spilleautomaten Big Bad Wolf får vi et fantastisk gjensyn med denne historien i en suverent god spilleautomat fra Quickspin!

Quickspin har lagt sin flid i å skape meget gode spilleautomater av klassiske eventyr, og Big Bad Wolf er en slik vellykket adapsjon fra eventyr til spilleautomat. Videre i vår omtale av automaten får du all info du kan begjære om automaten, samt at du kan spille den gratis her på siden. Sjekk også ut Supernova og Rapunzel’s Tower.

Harde fakta

Det er det vanlige oppsettet med 5 hjul, 3 rader og 25 linjer som gjelder i Big Bad Wolf, og vi får derfor ingen overraskelser på den fronten. Innsatsen kan justeres ved å velge et beløp pr. spin, hvor laveste alternativ er 0.25 kreditter mens toppinnsatsen er på kruttsterke €250.

Funksjoner

Vi får flere gode funksjoner i Big Bad Wolf, og vi kan da trekke frem Swooping Reels, Pigs Turn Wild, free spins og Blowing Down The House! I avsnittene under går vi gjennom hver av funksjonene og forklarer hvordan de fungerer.

Joker
Jokeren i Big Bad Wolf er illustrert av Vepsebolet, og dette symbolet erstatter alle ordinære symboler i denne automaten.

Swooping Reels
Swooping Reels er en funksjon vi kjenner fra tidligere, og spesielt fra den megapopulære spilleautomaten Gonzo’s Quest. Kort sagt er dette en bonusfunksjon som trer i kraft hver gang man vinner en gevinst, og som gr oss muligheten til å vinne flere etterfølgende gevinster på det samme spinnet. I praksis foregår dette ved at symboler i en vinnende kombinasjon blir blåst av hjulene og dermed gjøres det plass til at nye symboler kan falle ned. Man får derfor en ny vinnermulighet på det samme spinnet. Så lenge det dannes nye vinnende kombinasjoner vil dette fortsette, så i teorien kan dette faktisk pågå en stund hvis man har litt flaks.

Pigs Turn Wild
Pigs Turn Wild henger tett sammen med Swooping Reels og er en slags tilleggsbonus på denne funksjonen. Ved gevinst nr. 2, 4 og 6 på rad vil en av grisene dannes om til en ekstra joker. Hvis man ved hjelp av Swooping Reels f.eks. får 6 etterfølgende gevinster vil man fra det 6 spinnet ha hele 4 forskjellige jokere aktive, og da kan man fort begynne å vinne store og mange gevinster!

Free spins
Ulven fungerer som free spin-symbol og tre eksemplarer av dette symbolet i en tilfeldig posisjon på hjulene gir oss 10 free spins. Vi får også innsatsen i det aktuelle vinnerspinnet multiplisert med 3, og i gratisrundene vil ytterligere tre symboler av den store, stygge ulven gi oss 10 nuskete, nydelige free spins til!

Blowing Down The House
Blowing Down The House er et bonusspill som aktiveres når gratisrundene spilles, og her er det symbolene av månen vi er ute etter. Ved 3 innsamlede symboler gir dette ulven styrken til å blåse ned trehuset til grisene, noe som igjen gir oss to ekstra free spins. Samler man inn 6 symboler blåser ulven ned huset av stein og dette gir oss 2 free spins til + at gevinstene man vinner deretter blir doblet i forhold til normal utbetaling!

Oppsummering

Som du ser av vår omtale så har Quickspin imponert oss med Big Bad Wolf og funksjoner som Swooping Reels og Pigs Turn Wild er med på å løfte automaten mange hakk! Når vi i tillegg kan vinne free spins med innbakt bonusspill så blir helhetsinntrykket meget bra!