Big Bang

I Big Bang er det muligens en reise i tid, rom og universet hvor det er tidenes begynnelse som er fokuset, men Net Entertainment liker i alle fall å bruke det store verdensrommet som bakteppe – og har atter en gang gjort det her i dette spillet. Tidligere har spill som Space Wars med Cloning Pod’en og verdensberømte Starburst gjort det samme!

Enkelt automat med god multiplikatorfunksjon

Big Bang er typisk nedstrippet spilleautomat fra Net Entertainment, og det betyr enkelt/vanlig oppsett og med én eller to funksjoner. Dette er ofte typisk for denne gjengen etter en større utgivelse, og automaten som kom forut for denne var selveste Creature From The Black Lagoon!

Big Bang spilleautomat

Det er wildfunksjonen og multiplikatorfunksjonen som gjør hele denne automaten, og for de som kjenner til wilds så vet de at det er et symbol som enkelt og greit fungerer som en joker. Jokeren kan dermed fullføre og forlenge kombinasjoner og er derfor veldig viktig i forbindelse med det å vinne gevinster – spesielt når det handler om å vinne mange på rad som i Big Bang.

Vi hopper elegant over til den progressive wildsfunksjonen som er hovedrolleinnehaveren i Big Bang. I spillet handler det som sagt om å vinne flere gevinster på rad, for dette vil sørge for stadig økende multiplikatorer som vil gjøre gevinstene større og større. Funksjonen starter på den andre gevinsten du vinner på rad, og toppes etter den sjette gevinsten.

Gevinst nr. 2, 3, 4, 5 og 6 vil derfor multipliseres med henholdsvis 2, 4, 8, 16 og 32! Kommer du deg til det sjette spinnet på rad med gevinst og har et par wildsymbolet på hjulene har du virkelig gjort det store, og kanskje vil du da være nærmere hovedgevinsten på 268.000 mynter enn du aner!

Big Bang er som du ser en meget enkel spilleautomat som tilbyr oss to funksjoner som tilsammen kan skaffe oss solide utbetalinger. Å oppleve seks gevinster på rad vil garantert skape et fantastisk rush, og ikke minst en herlig utebetaling. Uansett så ser vi på denne automaten som et lite hvileskjær fra Net Entertainment, og kanskje kommer det enda en slik automat før den neste storutgivelsen er klar!