Bikini Party

Spillbransjen ligger alltid et par hakk foran. Nå er på tide å forberede seg på sol og sommer. Bikini Party er her!

I skrivende stund er det sludd og ruskevær ute, og det er ikke fritt for at tankene rett som det er går til strender, bølgesus og søte jenter i bikini. Som en forsmak har Microgaming nå sluppet et nytt spill, nemlig Bikini Party. Her får du alt dette. Med spillsymboler som er meget behagelige å legge øynene på, kan Bikini Party lett få deg i rett stemning.
Det er lett å la seg rive med av spillets utseende alene, men her får du også et behagelig lydspor med bølger som slår inn mot stranden i bakgrunnen, og friske strandrytmer.

Funksjoner

Av funksjoner kan vi nevne det vanlige først: Her finner du både wilds, som er spillets “joker”. Dette symbolet kan fungere som hvilket som helst av de andre spillsymbolene, og øker dermed sjansene for å vinne betraktelig. I tillegg finnes scatter-symboler. Får du 3 av disse, uavhengig av hvor på brettet, har du 15 freespins å se fram til, og det er da den virkelige moroa begynner. I Freespin modus, kan du fortsatt vinne enda flere freespins, men det beste er at alle gevinster blir multiplisert x3.

I hovedspillet gjemmer det seg også en ganske genial liten vri. Etter hvert spinn kan du nemlig velge ut ett og ett hjul som du kan spinne ved hjelp av en ekstra innsats. Har du for eksempel like symboler på hjul 1, 2 og 4, men mangler nr. 3 for en vinnerrekke, kan du spinne kun hjul nr. 3 og få sjansen til en vinnerrekke på 4x like symboler. Dette er en funksjon man ikke ser i så mange spilleautomater og er derfor en vri som kvikker opp spillet litt ekstra.

Ta på deg badebuksene og join vårt Bikini Party idag!