Billion Dollar Movie

Slå deg på lag med en svært suksessrike og populære Hollywood-regissøren Steven Goldberg, og bli med på hans nyeste filminnspilling i spilleautomate Billion Dollar Movie! Her spares det ikke på noe og alle kostnadsrammer sprenges! Det er bare å håpe at du klarer å klore til deg noen gevinster mens du ennå kan!

Billion Dollar Movie – action på settet!

Vi befinner oss altså I Hollywood under innspillingen av en film i milliard-klassen, og med regissør Steven Goldberg i stolen kan det vel ikke gå galt? Bli på en reise med stjerneskuespillere, action og forhåpentligvis noen store utbetalinger! Det er en herlig følelse oppleve litt glitter og glamour – om så bare for en liten stund! I denne artikkelen dykker vi ned i Billion Dollar Movie og ser på hva denne spilleautomaten fra Sheriff Gaming kan by på av underholdning!

Vi starter med å se på automatens oppbygning og kan kjapt konstatere at Sheriff Gaming gjør som vanlig og har laget en automat som har 5 hjul, 3 rader og 20 linjer. Myntverdien kan settes helt opp til 5.00 og i og med at man har muligheten til å spille med 5 mynter på hver linje, blir den maksimale innsatser på ett snurr på hele 500 kreditter!

Wildsymboler er de vanligste bonusfunksjonene man finner i spilleautomater og i Billion Dollar Movie blir vi servert to forskjellige wilds. Wilds er symboler som fungerer som jokere og som dermed kan være med i kombinasjoner sammen med andre vanlige symboler. Det vanlige wildsymbolet er representert av et film-negativ og dukker opp på hjul 2, 3 og 4, noe som er vanlig kost fra Sheriff. I tillegg får vi et wildsymbol på de andre hjulene som heter Cube Wild som er formet som en kube/terning. På hver av sidene har det et symbol som er likt de symbolene det kan erstatte, og når Cube Wild kommer til syne på hjulene, snurrer det dermed rundt og gir oss det symbolet som gir best utbetaling. I bunn og grunn en normal wild, bare litt forseggjort.

Gratisspinn får man ikke nok av, og i Billion Dollar Movie har man muligheten til å vinne veldig mange hvis man har litt tur med symbolene. 3, 4 eller 5 bonussymboler gir så mange som 10, 20 og 30 gratisrunder! Ikke nok med det: i selve gratisrundene er det enda et bonussymbol som kan gi deg enda flere gratisrunder hvis du får 3, 4 eller 5 – da kan man også der vinne 10, 20 eller 30 freespins som legges til de man allerede har!

En vanlig funksjon fra Sheriff Gaming er muligheten man har til å doble alle gevinstene man vinner – selvsagt frivillig – ved å klikke på Double Up. Gjett utfallet av myntkastet til regissør Goldberg, og doble gevinsten din hvis du har riktig. Du kan gjette flere ganger på rad hvis du vinner. Gjetter du feil er gevinsten din tapt.

Billion Dollar Movie er enda en Sheriff Gaming automat som holder høyt nivå når det kommer til grafisk utforming, og til dels også på funksjonene. Muligheten til å vinne drøssevis av gratisrunder liker vi spesielt godt, og Cube Wild er en morsom vri på en vanlig wildfunksjon. Dessverre finner vi ikke noe integrert bonusspill, noe som er litt synd.