Black Gold

Jepp, her får du historien om gode gamle Bill som har truffet rikdommen i sin søken etter det svarte gullet. I spilleautomaten Black Gold befinner vi oss i Texas, og folket i nærområdet nærmest sulter etter å oppleve litt hell, og nå har endelig turen kommet til gode gamle Bill! Mange stiller Bill spørsmål om hans rikdom, og han svarer enkelt og greit at det er litt flaks og hardt, ærlig arbeid som er årsaken til den. Han blir nok å leve som en greve en stund fremover nå, antar vi.

Black Gold – let etter oljen i Texas med gode, gamle Bill!

I Texas er det som kjent mange rikdommer langt nede i dypet, og hvis vi er dyktige og kjenner vår besøkelsestid kan vårt innhopp i oljebransjen blir svært så lønnsomt. Det er bare å håpe at boringen vår treffer det mye omtalte sorte gullet! I denne artikkelen får du en gjennomgang av de funksjonen Black Gold innehar, og vi geleider deg taktfast gjennom hele automaten.

Vi starter som vanlig med litt tekniske spesifikasjoner, og ser da tvert at vi får 3 rader, 5 hjul og 30 linjer vi kan vinne langs. Når det kommer til innsatsen så kan vi sette maks 5 mynter på hver linje med en myntverdi på opptil 0.50, og dette gir en høyeste innsats pr. spinn på 75 kreditter.

Vi smeller til på direkten og starter med gratisrundene hvor vi får både wilds og gevinstmultiplikator. 3 eller flere eksemplarer av låvesymbolet på hjulene, i en helt tilfeldig posisjon, starter gratisrundene i Black Gold. Gratisrundene kalles Nighttime Free Spins Mode, og det spesielle med funksjonen er at låvesymbolet får en jokerfunksjon i gratisrundene. Det vil med andre ord si at det kan inngå i kombinasjoner med alle andre vanlige symboler, og dermed føre til større sjanser for utbetalinger. I tillegg til dette får man i gratisrundene også en gevinstmultiplikator, og for hver gang jokeren er en med i en vinnende kombinasjon stiger multiplikatorverdien. Den maksimale gevinstmultiplikatoren er 10x, og da begynner det for alvor å lukte sagmugg!

Bonusfunksjonen Drilling For Oil er en såkalt Click Me-funksjon, og den starter når man får 3 symboler av borekronen i en tilfeldig posisjon på hjulene. Klikk på ett av symbolene og pump opp den gevinsten du vinner!

Bonusspillet Higher or Lower starter når man får 3 symboler av oljepumpen i en hvilken som helst posisjon på hjulene. Spillet er av den enkle sorten, og kunne gjerne vært litt mer forseggjort – men, men. I et nytt skjermbilde får vi se et tall, og vi skal deretter klikke på en pil som går opp eller ned for å gjette om det neste tallet er høyere eller lavere enn det vi kan se. En riktig gjetning sørger for at vi får registrert et treff, mens en feil gjetning selvsagt blir en miss. 4 rette eller 4 feil avslutter Higher or Lower og pengene man har klart å pumpe opp fra bakken blir utbetalt – penger får man uansett. Det er kanskje unødvendig å si det, men riktige gjetninger utbetaler mer enn feil.

Black Gold er en spilleautomat som plasserer seg trygt i det øvre sjiktet av spilleautomater fra Betsoft, og vi finner både bedre og betydelig dårligere automater enn denne. Grafikk, musikk og spilleopplevelsen er som vanlig meget bra fra Betsoft, og automaten er godt gjennomført, rent tematisk sett. Bill er morsom med sin typiske hatt og digre bart, og bonusfunksjoner og gratisrunder gjør dette til en bra automat!

I Boom Brothers får du ikke lete etter olje, men i gruvene du utforsker finnes det massevis av kostbare edelstener!