Boom Brothers

Fyr var det her! Hvis du er ute etter høyoktans og eksplosiv spilleautomat-action er virkelig Boom Brothers fra Net Entertainment noe for deg! Bli med de tre mer eller mindre gale dvergene ned i gruven og assister dem med å finne så mange skatter og edelsteiner som mulig!

Boom Brothers – varsku her!

Boom Brothers er virkelig en fantastisk spilleautomat fra Net Entertainment og den er grafisk og underholdningsmessig ingenting annet enn et lite mesterverk. 3D-inspirert grafikk, suveren intro-video og tøffe funksjoner gjør dette til en spilleautomat som vil tåle tidens tann og eldes som god vin!

Boom Brothers utspiller seg nede i en gullgruve med tre dvergbrødre, og til tross for deres ulike utseende så deler de en interesse med de fleste casinospillere: drømmen om rikdom! Hjelper du dem å finne edelsteiner og andre verdisaker nede i mørket, så kan du regne med å få en god slant av det som dukker opp.

Hvis vi skal se på det tekniske først så er Boom Brothers en nokså typisk Net Ent-automat ettersom den har 5 hjul, 3 rader og 20 linjer. Her stopper imidlertid det typiske ved denne automaten, og den skiller seg heller sterkt ut fra mengden. Symbolene farer opp og ned hjulene festet til kjettinger, noe som gir en fin 3D-følelse, og grafikken forøvrig er helt i toppklassen.

Men det er funksjonene som virkelig gjør denne automaten god, og en av disse er muligheten til å vinne selv om et spinn ikke har gitt gevinst. Etter helt tilfeldige resultatløse omganger kommer en av dvergbrødrene til syne og plasserer en ladning dynamitt under hjulene. Når bomben sprenges begynner hjulene å spinne på nytt og gir deg derfor en ny mulighet til å vinne – helt gratis. Dette er åpenbart en utrolig populær funksjon som går under navnet Second Chance.

Boom Brothers har også andre spesialfunksjoner som wilds, gratisrunder og et integrert bonusspill. Wildsymbolene erstatter alle andre vanlige symboler og hjelper deg å vinne gevinster. Freespin-symbolet gir deg gratisrunder på automaten så fremst du får tre eller flere i en helt tilfeldig posisjon på hjulene. I gratisrundene blir alle gevinster multiplisert med 3.

For å få tilgang til bonusspillet må man få 3 eller flere railtrack-symboler på en aktiv gevinstlinje fra hjulet til venstre og mot høyre. Man skal fortsette å legge spor for å klare å komme seg over hjulene og til bonusrunden, og hvis man får lagt ut totalt 5 railtrack-symboler får man en gevinst på innsatsen multiplisert med 4 + tilgang til bonusspillet. I bonusrunden er det din oppgave å hjelpe en av de tre dvergene frem til juveler, og da forhåpentligvis av den edleste sorten. Her har du muligheten til å vinne skikkelig gode gevinster!

Boom Brothers har som du skjønner blitt en umiddelbar klassiker. Automaten er full av action og ser knakende bra ut! Blander vi dette med flere spesialfunksjoner og muligheten til å vinne store gevinster så blir resultatet dynamitt! Prøv automaten nå hvis du ikke allerede har gjort det – å spille spilleautomater kommer aldri til å bli det samme igjen etter at man har prøvd Boom Brothers!

Edelstener er det det handler om i herlige Starburst og Space Wars – også dette spill fra NetEnt!