Break da Bank Again – Megaspin

Break da Bank Again – Megaspin er en ny vri på en stor klassiker fra Microgaming og du ønskes herved velkommen til å prøve automaten gratis her på Spill Norgesautomaten! Break da Bank Again – Megaspin er intet mindre enn fire ganger så mye moro på den samme plassen og her får du altså fire Break da Bank spilleautomater i den samme spilleautomaten!

Break da Bank Again – Megaspin – fire spilleautomater i én!

Break da Bank Again er en spilleautomatklassisker fra Microgaming, og noe mer trenger man strengt tatt ikke å si om den saken. Den har vært stabilt populær og blant de mest spilte Microgaming spilleautomatene i Norge. Da det var tid å blåse ytterligere liv i Break da Bank Again dukket ideen om en Megaspin-versjon av automaten opp, og det vil si at vi har fått 4 Break da Bank Again spilleautomater som spinner samtidig i det samme skjermbildet! Fire ganger så moro med andre ord, og her kan man med full klaff virkelig få oppleve noe spesielt. Les videre om Break da Bank Again – Megaspin og hvilke funksjoner vi finner i automaten!

Med 4 Break da Bank Again spilleautomater spinnende samtidig i denne Megaspin-utgaven av automaten sier det seg selv at det blir action i stua! De funksjonene vi skal se nærmere på er det integrerte gratisrundespillet og en svært lukrativ wild-funksjon! Vi starter allikevel litt teknisk og kan se at man kan spille med 9 linjer aktive fordelt over 5 hjul og 3 rader. Man kan justere ned antallet linjer men da vil det bli den samme innstillingen på alle fire automatene. Det anbefales uansett at man spiller med alle linjene aktive, og heller går ned på innsats hvis man føler at rundene blir for dyre.

Vi fortsetter med wildfunksjonen og tar selve definisjonen først. Et wildsymbol er et symbol som fungerer som en joker, noe som innebærer at det kan inngå i kombinasjoner sammen med andre ordinære symboler. Når wildsymbolet i Break da Bank Again – Megaspin blir en del av en vinnende kombinasjon vil gevinsten multipliseres med 5 i forhold til normalt, noe som er en meget høy multiplikator og som kan gi store utbetalinger! Break da Bank Again-logoen er wildsymbol i denne automaten.

Freespin-spillet er en annen spennende funksjon og man får tilgang til gratisrundene hvis man får 3 eller flere scattersymboler på hjulene. Et scattersymbol er et symbol som ikke trenger å følge gevinstlinjene for å gi gevinst, men som utbetaler uansett hvor det havner på hjulene. Hvelv-symbolet fungerer som scatter i Break da Bank Again – Megaspin, og 3, 4 og 5 scattere gir henholdsvis 15, 20 og 25 freespins! Hvis man har full klaff og maks flaks kan man faktisk vinne 25 freespins på hver av de 4 integrerte automatene samtidig, noe som vil gi 100 freespins tilsammen! I tillegg blir alle gevinster man vinner i gratisrundene multiplisert med 5. Hvis et wildsymbol blir en del av en vinnende kombinasjon i gratisrundene får man gevinsten multiplisert med vanvittige 25!

Break da Bank Again – Megaspin er en spennende oppgradering av en gammel automat-klassiker, og slike oppfinnsomme vrier har vi så definitivt tro på! Automaten som i utgangspunktet er enkel og ukomplisert, blir plutselig mye mer spennende og forlokkende å spille på! Du har i hvert fall muligheten til å prøve Break da Bank Again – Megaspin helt gratis her, slik at du du selv kan gjøre deg opp en mening om automaten!