Break Away

I Break Away er det bare å stappe tannbeskyttelsen inn i munnen, ta på seg all mulig annen beskyttelse og skøyte ut på isen! Her er det fullblods ishockey-action som gjelder!

Break Away – Hockeyaction og gode funksjoner!

Kanskje er Break Away en automat som passer best for den kalde årstiden? Hvem vet, men en ting er i alle fall sikkert: hockeyentusiaster får i hvertfall sitt i denne spilleautomaten fra Microgaming! Knallharde taklinger, den herlige stemningen fra tribunen og forhåpentligvis noen store utbetalinger – hva mer kan man ønske seg!

I Break Away er gevinstlinjene skrellet vekk og erstattet av Way Wins, noe som sørger for at vinnende kombinasjoner må består av like symboler som havner på inntilliggende hjul – med start på hjulet helt til venstre. Her skal ingen gevinstlinjer følges og det er derfor ikke så lenge mellom hver gang man klarer å prikke inn 5 like symboler i en vinnende kombinasjon på hjulene. Utover dette så er den rent tekniske oppbygningen av automaten slik at vi får det normale oppsettet med 5 hjul og 3 rader.

Den første funksjon du etter all sannsynlighet får stifte bekjentskap med er Rolling Reels. Noen vil sikkert kjenne denne funksjonen igjen fra f.eks. Gonzo’s Quest, men i Break Away har den altså blitt omdøpt. Prinsippet er dog det samme, og det dreier seg altså om at symboler i vinnende kombinasjon eksploderer og gjør plass til at nye symboler kan falle ned og erstatte dem. Som du da sikkert skjønner så gir deg oss muligheten til å få nye gevinster på det samme spinnet flere ganger på rad – uten ekstra kostnad!

I Break Away har vi to wildfunksjoner, og for de som ikke vet det: Wilds er symboler som fungerer som jokere, og som dermed kan være med i kombinasjoner bestående av andre ordinære symboler. Den første wildfunksjonen, og den vi treffer på oftest, er den som kalles for stablede wilds. Mens hjulene spinner kan vi se lange rader med wilds som spinner over hjulene, og hvis vi er heldig stopper symbolene slik at hele hjulet blir dekket. Da kan det fort bli mange og gode utbetalinger! Stablede wilds er bare tilgjengelig på hjul 2, 3 og 4.

Den andre wildfunksjonen kalles for Smashing Wild og har mer en form som en bonus og er en funksjon som utløses tilfeldig. Plutselig vil du oppleve at to hockeyspillere kommer brasende inn foran hjulene og setter inn en sugende takling på hverandre foran ett av hjulene på automaten. Akkurat dette hjulet vil da gjøres om til et wildhjul i ett spinn – med garantert gevinst. Etter denne gevinsten vil ikke Rolling Reels fungere.

Freespins er den siste av bonusfunksjonene vi finner på Break Away, og vi må få lov til å si at Microgaming har vært generøse med gratisrundene i denne automaten. Gratisrundene utløses av scattersymbolet, og dette er et symbol som gir gevinst selv om det kommer tilfeldig spredt utover hjulene. 3, 4 eller 5 scattere gir, i tillegg til en gevinst, henholdsvis 15, 20 og 25 freespins! I gratisrundene vil selvsagt også Rolling Reels fungere, men med en liten tvist. For hver etterfølgende gang Rolling Reels slår til etter et spinn vil en økende gevinstmultiplikator slå inn. Hvis man f.eks. er så heldig å få Rolling Reels 5 ganger på rad, vil den siste gevinsten bli multiplisert med 10!

Alt i alt er Break Away en spilleautomat vi liker godt og som Microgaming kan si seg fornøyd med, og spesielt godt liker vi Rolling Reels funksjonen som gir oss muligheten til å vinne flere gevinster etter hverandre på det samme spinnet. Rolling Reels fungerer spesielt godt i gratisrundene med en integrert multiplikator som øker for hver gang Rolling Reels slår til etter et spinn! Skal vi peke på noe negativt så måtte det i så fall være at Break Away ikke har et integrert bonusspill.