Bugs

I Bugs får vi møte en entusiastisk liten jente som har en stor interesse for insekter og krypdyr, og i hennes grønne og spennende hage er det mye godsaker å finne for den som leter. Her er det bare å samle inn forskjellige småkryp og håve inn gevinster! Prøv gratis her på Spill Norgesautomaten eller spill med ekte penger i ComeOns herlige casino!

Bugs – Let etter småkryp i gresset!

I Bugs er det pur fargeglede og blomstrende fauna i grafikken og Sheriff Gaming holder virkelig koken med sine 3D-spilleautomater. Som vanlig er det høy kvalitet på det meste og vi får mange gode funksjoner i Bugs!

Sheriff Gaming her et standard oppsett de bruker i de fleste av sine spilleautomater og det betyr 5 hjul, 3 rader samt 20 gevinstlinjer. Man kan satse inntil 5 mynter på hver av linjene, og med en maks myntverdi på 1.00 blir den høyeste mulige innsatsen 100 kreditter.

En funksjon som er en gjenganger i Sheriff Gamings spilleautomater, og dermed også en del av Bugs, er deres utvidede wild på 3 hjul. Wildsymbolet, eller jokeren, kan inngå i kombinasjoner sammen med andre vanlige symboler, men kommer som nevnt bare til syne på det tredje hjulet. Når symboler først vises vil det utvide seg til å dekke hele hjulet, slik det det krysser alle gevinstlinjene. Symbolet er representert av marihønen.

En annen funksjon som er mye brukt er Click Me-bonusen, og i Bugs aktiveres funksjonen når du får 3 utgaver av symbolet av marihønen som åpner vingene sine på hjul 1, 3 og 5 samtidig. Når dette skjer velger du bare ett av disse symbolene og får en pengegevinst i retur.

Et bonusspill blir aldri feil i en spilleautomat og bonussymbolet er det som viser jenta med skolesekken. Tre slike symboler i en tilfeldig posisjon på hjulene aktiverer bonusspillet, og her får man se at mange sommerfugler har slått seg ned på vinduet til jenta. Din oppgave blir å hjelpe henne å fange dem, og du skal klikke på hver av dem for å få enten en pengegevinst eller en multiplikator. Du får fortsette å velge helt til du treffer sommerfuglen hvor det står ‘Collect’, og da vil gevinsten summeres og multipliseres med den verdien du har samlet inn.

Alle gevinster du vinner har du muligheten til å spille kvitt eller dobbelt med. Klikk på Double-Up symbolet etter en gevinst, og gjett på utfallet av myntkastet som jenta foretar. Riktig gjetning dobler gevinsten, mens en feil sørger for at pengene er vekk. Har man maks flaks kan man spille Double Up ti ganger på rad med den samme gevinsten!

En oppsummering er vel på sin plass og vi må da konkludere at vi er litt over middels fornøyd med automaten, og grunnen til at vi ikke jubler hemningsløst er at vi ikke finner noen gratisrundespill her! Hadde gratisrunder vært tilstede så hadde Bugs vært en virkelig god automat med både wilds og bonusspill. Allikevel – et godt stykke arbeid fra Sheriff. Husk også at man i ekte-spill modus har sjansen til å vinne en progressiv jackpot!