Burning Desire

Du ønskes herved velkommen til spilleautomatenes svar på Marvin Gaye, nemlig Burning Desire! Her er det intens lyst, kortpustethet, flammende røde kinner og hjertesmerte som står i fokus – Burning Desire er akkurat det den utgir seg for å være – brennende begjær!

Burning Desire – Flammende begjær i en spilleautomat

Fra det øyeblikket Burning Desire har lastet inn får vi en fornemmelse om hva dette handler om, og det er ingenting annet enn den hete og intense kjærleiken – i spilleautomat-format! Kan det gå bra da? Tja, ikke verre enn at Burning Desire er en av de mest spilte automatene fra Microgaming i Norge! Videre i denne artikkelen får du vite mer om hva det er som gjør Burning Desire så populær.

Det første vi legger merke til, foruten utstrålingen av vanvittig og skånselløst begjær, er at Burning Desire ikke har gevinstlinjer men benytter seg av Way Wins. Way Wins betyr enkelt og greit bare at vinnende kombinasjoner består av symboler som havner på inntilliggende hjul, og ikke følger de vanlige gevinstlinjene.

Vi finner også et wildsymbol her i Burning Desire og det er representert ved Burning Desire-logoen. Dette symbolet erstatter alle andre symboler, med unntak av scattersymbolet, noe som betyr at det kan inngå i kombinasjoner med andre symboler. Wildsymbolet vises bare på hjul 2 og 4.

Noe av det mest romantiske vi vet om må vel være en solid dose gratisrunder, og hvis man får 3 eller flere gullmynt-symboler vinner man 15 freespins. Toppgevinsten man kan vinne i gratisrundene er på sukkersøte 90.000 mynter!

Etter hver gang man har vunnet en gevinst har man muligheten til å gamble gevinsten i et forsøk på å gjøre den større. Man klikker da bare på ‘Gamble’ og får da to valg: Enten kan man gjette fargen på spillekortet (rødt eller svart) eller så kan man gjette hvilken type spillekort det er (hjerter, ruter, spar eller kløver). Gjetter man rett får man gevinsten multiplisert med henholdsvis to og fire.

Føler du deg ikke tilstrekkelig romantisert? Prøv et par runder på Burning Desire helt gratis her på Spill Norgesautomaten, og se om du også blir bitt av ‘The Love Bug’! Sjekk også ut Immortal Romance som også er kjærlighet på blodig alvor!