Cars & Cash

Slå ned visiret og kjør frem til pole position, kjenn adrenalinet pumpe og sus i vei! Cars & Cash er spilleautomaten for alle spillere med en forkjærlighet for biler og penger. Her er det høyoktans underholdning helt fra starten når den lekre introduksjonsfilmen starter, og etter dette går det i ett! Spill Cars & Cash fra Sheriff Gaming gratis her på Spill Norgesautomaten og når du er klar til å spille med ordentlige penger får du fine velkomstbonuser hos ComeOn.

Cars & Cash – raske bilder, store penger og vakre damer!

Sheriff Gaming er software-produsenten som for alvor har tatt opp jakten på de mer etablerte aktørene Net Entertainment og Microgaming. Dette har man valgt å gjøre ved å produsere 3D-automater med lekker design som er fullspekkede av funksjoner. Automatene fra Sheriff Gaming holder veldig høy kvalitet og Cars & Cash er ikke noe unntak fra den normen. Filmen i spillets start setter stemningen direkte og etter dette slipper ikke automaten taket på deg på lenge!

Det gir vel ingen stor odds hvis man antar at Cars & Cash er en spilleautomat som først og fremst vil tiltale gutter som er ute etter litt action, men det finnes sikkert også flere motorinteresserte jenter som kommer til å like automaten. Noe som i hvert fall er sikkert er at det finnes massevis av funksjonen som kan generere penger, og det er noe som absolutt alle casinospillere liker!

Cars & Cash byr på noen ‘vanlige’ spesialfunksjoner, som for eksempel jokeren, eller wildsymbolet, som kjennetegnes av racerføreren med grønn hjelm. Dette symboler erstatter, akkurat som vanlig, alle vanlige gevinststymboler, noe som øker vinnermulighetene.

I Sheriff Gaming-automatene er det vanlig med en ‘Click Me’-funksjon og Cars & Cars følger opp denne trenden. Viser tre scattersymboler seg i form av en blank stresskoffert har du aktivert ‘Click Me’-spillet, og da skal du klikke på forskjellige symboler for å avsløre hvilke pengegevinster de skjuler. Symbolene må vises samtidig i en tilfeldig posisjon på hjul 1, 3 og 5. Når man har klikket på et symbol hvor det står ‘Collect’ er bonusspillet over og man sendes tilbake til basisspillet igjen.

Cars & Cash har dessuten en ‘Extra Cash Bonus’ som starter når man får opp 3 symboler som forestiller målgangen i et løp. Når dette inntreffer er det bare å lene seg tilbake og se på når føreren din tar bilen over mållinjen samtidig som gevinstene ruller inn på dataskjermen. Har du flaksen på din side kan gevinstene i Extra Cash Bonus blir riktig høye, noe vi så definitivt gir tommelen opp for!

Det grommeste og største bonusspillet i Cars & Cash er Feature Bonus-spillet som aktiveres når tre oversiktsbilder over racingbanen kommer opp. Her gjelder det å klikke på så mange gevinstsymboler som mulig før du treffer knappen Collect som avslutter bonusrunden. Hver gevinst etterfølges av en liten animasjon som er med på å øke spilleopplevelsen markant. I tillegg til pengegevinstene kan du også få økende multiplikatorer.

Bare for å komme med et lite sammendrag så kan vi si at Cars & Cars, som så mange av de andre Sheriff Gaming-automatene, er en meget god spilleautomat. Grafikk og lyd er på topp og det samme kan sies om spillefølelsen. Spenn fast sikkerhetsbeltet og se om Cars & Cash er noe for deg gjennom å spille gratis og risikofritt her på Spill Norgesautomaten. Vil du spille med ekte penger kan du som sagt gjøre det hos våre venner i ComeOn!

Sjekk også ut den brummende og barke spilleautomaten Slots Angels fra Betsoft!