Ca$h Hunter

Bli med Cash Hunter, din fryktinngytende guide… eller kanskje ikke fryktinngytende, men i hvert fall din guide i jakten på cash! I Ca$h Hunter befinner vi oss på savannen hvor vår unnselige guide nok vil trenge vår hjelp for at vi skal lykkes! Spill gratis her eller med ekte penger hos våre venner i ComeOn!

Cash Hunter – på jakt etter penger i den afrikanske villmarken!

Ca$h Hunter er en video spilleautomat fra våre favorittleverandører i Sheriff Gaming, men vi understreker like så godt med en gang at dette verken er den mest innholdsrike eller blant de beste spilleautomatene fra den kanten. En spillprodusent er imidlertid ikke bedre enn sin dårligste automat, og da ser det definitivt bra ut for Sheriff Gaming!

Det er spesialfunksjoner vi i første omgang er ute etter når vi kommer over en spilleautomat ettersom det er slike funksjoner som virkelig forteller noe om hvor god en spilleautomat er. Før vi gyver løs på den biten kan vi imidlertid først fortelle at vi kan vinne våre gevinster over 5 hjul, 3 rader og 30 linjer i Ca$h Hunter. Så over til resten av moroa:

Den vanligste funksjonen i spilleautomatverdenen og som også er representert i Ca$h Hunter er wildsymbolet. Wildsymboler er enkelt forklart symboler som fungerer som en joker og som dermed kan erstatte andre vanlige symboler på hjulene. Litt spesielt for Ca$h Hunter er det at wildsymbolet bare dukker opp på det midterste hjulet, men da er det til gjengjeld utvidet. Et utvidet wildsymbol er et symbol, som når det blir en del av en vinnende kombinasjon, utvider seg til å dekke alle tre posisjonene på et hjul. Derfor blir wildfunksjonen i Ca$h Hunter ganske lukrativ når den først slår inn.

Noe annet vi her på siden regner som et minimum for at en spilleautomat skal få godkjent i boka vår, er at den må tilby et gratisrundespill – altså at man har muligheten til å vinne gratisrunder. Denne muligheten har vi i Ca$h Hunter og gratisrunder vinner vi hvis vi får 3 eller flere gratisspinn symboler på hjulene i en helt tilfeldig posisjon. Gratisspinn-symbolet representeres av symbolet som viser blant annet et kart og et kompass. 3, 4 og 5 slike symboler på hjulene sørger for at man vinner henholdsvis 10, 20 eller 30 gratisrunder – et høyt antall med andre ord.

En annen liten bonusfunksjon vi finner i Ca$h Hunter er Double-funksjonen som lar oss forsøke å doble gevinstene vi vinner. Etter at man har vunnet klikker man bare på Double-Up, og i dette bonusspillet skal man enkelt og greit gjette om kompassnålen Ca$h Hunter snurrer stopper på rødt eller hvitt. Lykkes du kan du velge å fortsette bonusspillet, eller du kan cashe inn. Taper du er pengene borte. Man kan gjenta Double-funksjonen maksimalt 10 ganger med den samme gevinsten.

Hvis vi skal gi oss ut på en kjapp oppsummering så ser vi at antallet funksjoner som tilbys ikke er så mange, men det er allikevel verdt å merke seg at det antallet som faktisk tilbys er meget gode og lukrative. Vi liker den måten Sheriff Gaming har kompensert manglende funksjoner på ved å tilby gode betingelser på de funksjonene som faktisk finnes i Ca$h Hunter. Noe som selvsagt er på plass, som vanlig hos Sheriff Gaming, er fabelaktig grafikk og lyd!

Du kan dra ut på savennen andre automater som f.eks. Safari Sam eller inn i jungelen sammen med Rook i Rook’s Revenge!