Castle Mania

I Castle Mania fra Sheriff Gaming blir vi i introduksjonsfilmen vitne til at en konge ofrer den ene ridderen etter den andre for å forsøke å få tatt livet av den ildsprutende dragen som holder kongeriket beleiret, men det ser ikke ut til å hjelpe! En siste desperat løsning gjenstår – kongens hoffnarr!

Castle Mania – kan hoffnarren gjenopprette sin ære?

Sheriff Gaming har tatt casinomiljøet med storm med sine fabelaktige 3D-spilleautomater, og tilbyr underholdning i en grafisk pakke som svært få kan gjøre etter dem. Kvaliteten på automatene er meget bra, og store leverandører som Net Entertainment, Microgaming og Betsoft ser seg nok engstelig over skuldrene ettersom de merker at Sheriff Gaming haler innpå i full galopp!

Grafikk er vel og bra i en spillautomat, men det er automatens funksjoner som gir den sin rettferdige plass i historien, og i Castle Mania finner vi flere spesialfunksjoner som fungerer bra. Før vi går løs på dette så kan vi først bare konstatere at selve oppsettet av automaten er innenfor normalen med sine 5 hjul, 3 rader og 20 linjer. Så var vi klar til å dissekere Castle Mania!

Den første og vanligste funksjonen er selvsagt wildsymbolet eller jokeren. Jokeren er enkelt og greit et symbol som kan erstatte andre manglende symboler og inngå i kombinasjoner med alle andre ordinære gevinstsymboler. Wildsymbolet representeres av dragen.

De fleste moderne online spilleautomater tilbyr muligheten til å vinne gratisrunder og i Castle Mania er denne muligheten også tilgjengelig. For å vinne gratisrunder må man få 3 eller flere scattersymboler, representert av buegangen, i en hvilken som helst posisjon på hjulene. 3, 4 eller 5 slike symboler gir oss et gratisrundespill på 10, 15 og 25 runder! Mens man er i gratisrundene dukker det opp et ekstra-gratisrundesymbol, nemlig symbolet av hoffnarren. Får man 3, 4, eller 5 symboler av den karen i gratisrunden vinner man 10, 15 eller 25 nye gratisrunder!

Den siste av bonusfunksjonene i Castle Mania er Click Me-bonus. Hvis symbolet av ridderen dukker opp i en hvilken som helst posisjon på hjulene 1, 3 og 5 samtidig starter Click Me bonusfunksjon. Da skal man enkelt og greit klikke på symboler for å avsløre hvilke gevinster som ligger bak dem. Man får fortsette dette spillet helt til man treffer Collect-symbolet.

Da er det rett og slett ikke mer å si om Castle Mania annet enn at det er en spilleautomat som vi liker godt. Den er ikke blant de aller skarpeste fra Sheriff Gaming, men den holder allikevel et høyt nivå. Muligheten til å vinne gratisrunder, små bonusfunksjoner og en enestående grafikk drar opp totalinntrykket!

Det finnes også andre som har problemer i borgen – redd Rapunzel ut av tårnet nå!