Champion of the Track

Alle hestegale casinospillere bes om å rette blikket sitt hitover! Her kan du spille på den veddeløpsinspirerte hesteautomaten Champion of the Track fra Net Entertainment! Har du det som skal til for å sikre deg en solid karriere i hestemiljøet?

Champion of the Track – ri inn de største gevinstene du klarer!

Champion of the Track gir oss den hektiske stemningen vi vinner rundt en veddeløpsbane og selve automaten er utformet på en slik måte at det ser ut som at vi ser ned på en slik arena. Champion of the Track har 5 hjul og 3 rader, og kan skilte med 30 gevinstlinjer. Selv om automaten begynner å bli noen år har den imponerende mange funksjoner, og da kan vi nevne wilds, scattere, gratisrunder, bonusspillet A Day At The Races og Career Bonus-funksjonen! Mye å kose seg med har altså.

Det er spesialfunksjonene vi først og fremst interesserer oss for og vi starter med Champion of the Track Career Bonus. Denne karrierefunksjonen kan vi se ligger rundt hjulene på automaten, og her er det om å gjøre å få spillebrikken din helt i mål! Man får spillebrikken til å bevege seg fremover på karrierestigen ved å vinne karrieretrinn i gratisrundene eller i bonusspillet A Day At The Races. Havner man på en gullpokal underveis mens man beveger seg mot mål vinner man en hemmelig myntgevinst. Champion of the Track Bonus er din når du passerer mållinjen, og da venter det en dugelig gevinst! Plasseringene du oppnår på Career Track lagres i 48 timer etter siste spinn, slik at du kan fortsette spillet senere uten å miste din karrierefremgang.

Champion of the Track inneholder et scattersymbol som er et symbol som utbetaler gevinst uansett hvor det havner på hjulene. Får man tre eller flere av disse symbolene vinner man 10 gratisspinn + en gevinst som er avhengig av størrelsen på innsatsen din. Gevinster i gratisrundene dobles i forhold til normal utbetaling.

Samtidig som man er i gratisrundene aktiveres også funksjonen Training Track. Training Track forgår ved at hesten din løper langs banen under hjulene i gratisrundene, og for hver gang et scattersymbol dukker opp passerer hesten din en annen hest. Når 5 hester er passert avsluttes treningsøkten og du har vunnet et karrieretrinn. Det som da skjer i tillegg er at gratisrundene tilbakestilles til 10 nye spinn, samt at Training Track starter på nytt. Freespins pågår så lenge det er runder igjen eller til man har fullført totalt 4 økter!

Som vi nevnte tidligere i denne artikkelen inneholder Champion of the Track et bonusspill som heter A Day At The Races. 3 bonussymboler langs en aktiv gevinstlinje fra hjulet til venstre og mot høyre setter i gang dette bonusspillet. Velg den jockeyen du vil skal ri hesten din, og se på mens kappløpet utspiller seg mellom de 4 konkurrentene. Dess bedre plassering du får, dess større gevinst vinner du, og faktisk en multiplikatorverdi på opptil 5x på gevinsten din. Du kan også vinne opptil 4 karrieretrinn på Champion of the Track Career Bonus, så her er det mye bra å hente.

Champion of the Track vil nok overraske mange når det kommer til kompleksitet og bonusspill, og er faktisk en ganske bra spilleautomat fra Net Entertainment. Karrierefunksjonen er spennende og sørger nok for at mange vender tilbake til automaten etter å ha prøvd den.