Chinese New Year

Få et kinesisk kultursjokk i spilleautomaten Chinese New Year! Her feires nyåret på en måte som bare kineserne kan med drager, fyrverkeri og en nuskete pandabjørn som noen av ingrediensene!

Chinese New Year – Nyttårsaften Kina-style!

Chinese New Year er som alle andre Sheriff Gaming-automater et grafisk skue man knapt finner sidestykke til, og det ser ikke ut til at de har tenkt å gi seg med det første. Konkurranse er bra og casinobransjen trenger utfordrere til de store gigantene, og det er her Sheriff Gaming gjør et utmerket jobb.

Chinese New Year er en meget flott spilleautomat som gir oss strålende underholdning over 5 hjul og 3 rader og som lar oss vinne gevinster langs de totalt 30 gevinstlinjene. Man kan sette opptil 5 mynter på hver linje og totalt gir dette en maksinnsats på eksplosive 750 kreditter. Videre i denne vurderingen av automaten skal vi se nærmere på hvilke spesialfunksjoner Chinese New Year kan tilby oss spilleautomat-entusiaster.

En vanlig funksjon man finner i nesten alle spilleautomater er wildsymbolet. Wildsymbolet kan lettest forklares med at det fungerer som en joker, og dermed kan erstatte alle andre ordinære symboler. I Chinese New Year er jokersymbolet enkelt og greit merket ‘Wild’, og kommer kun til syne på hjul 2, 3 og 4.

Den neste bonusfunksjonen vi skal ta for oss er den såkalte Extra Cash bonus, og denne starter når man får 3 Extra Cash symboler i en hvilken som helst posisjon på hjul 1, 3 og 5 samtidig. Det du da må gjøre er følgende: Legg hendene bak hodet, len deg tilbake og nyt det som skjer. Har man flaksen med seg her kan man vinne store pengepremier som multipliseres med linjeinnsats og antallet aktive linjer. De tre sammenbundne grønne rakettfontenene er symbolene som utløser Extra Cash bonus.

Chinese New Year har enda flere godsaker å by på, og det neste på listen er et integrert bonusspill! Den røde smilende raketten er bonussymbolet og når dette dukker opp på hjul 1, 3 og 5, helt tilfeldig plassert, starter bonusspillet. Bonusspillet er i seg selv ikke spesielt komplisert og man skal bare velge en av boksene som vises på hjulene og la seg begeistre over gevinsten man kan vinne! Vi er egentlig ikke spesielt glade i å avsløre hemmeligheter, men vi velger allikevel å si såpass mye at det kan vanke både freespins og gevinstmultiplikatorer!

Da skal vi ikke si så forferdelig mye mer om Chinese New Year annet enn at den føyer seg inn i rekken av sterke utgivelser fra Sheriff Gaming. Her får vi alle de funksjonene vi ønsker i en spilleautomat, og da vi fikk gratisrunder i bonusspillet var helhetsinntrykket i boks. Prøv Chinese New Year gratis her på Spill Norgesautomaten! Prøv også den østen-inspirerte jackpotautomaten Geisha Wonders!