Cosmic Fortune

Cosmic Fortune er et spill som tar deg med ut i verdensrommet på en spennende reise med et bredt spekter av underholdning og opplevelser. Her er det så mange ekstrafunksjoner at det nær sagt er umulig å gå lei av dette fantastiske slotspillet. Hopp inn i raketten og bli med å utforske en del av universet som du neppe har sett før.

Cosmic Fortunes finurligheter

Cosmic Fortune kan påberope seg å være en av de mest innholdsrike spilleautomatene på markedet. Du vil kunne oppleve så mye som fem jackpotmuligheter, hvor tre av disse er progressive! I praksis betyr dette at du vil få dollartegn i øynene hvis du drar til og bonusmulighetene baller på seg.

Automaten er full av finurligheter, og i tillegg til jackpotspillet finnes det to bonusspill, Free Falls, Avalanche funksjon og jokersymboler. Sagt på en enkel måte: Her kan du vinne stort!

I og med at såpass mange funksjoner er i spill samtidig, er det aldri et kjedelig øyeblikk på Cosmic Fortune. Gevinstene kommer også hyppig, så regn med full fres og masse action frem til du forhåpentligvis når bonus og jackpotmodusene. Da tar det helt av.

I hovedspillet får du en ny vinnersjanse hver gang du vinner! Det er ikke verst. Alle symboler i en gevinstlinje forsvinner ut fra brettet, og like mange nye symboler kommer inn. Dermed har du en gratis mulighet til å øke gevinsten. 3 scattere gir 10 freespins, og i disse rundene kan man ta seg videre til bonusspillet der det er myntgevinster å hente, eller enda bedre, du kommer deg enda et steg videre til jackpotspillet! Havner du der, har du ikke andre oppgaver enn å følge med på dine opptjente “lysballer” som slippes fra toppen av brettet og ned mot fem kurver som inneholder hver sin jackpot. Får du tre baller i en av kurvene kan du slippe jubelen løs!

God tur til outer space!