Crazy Jewelry

I en liten italiensk landsby bor en svært vellykket gullsmed som har klart å gjøre det stort med sin business, men griskheten fører all slags pakk til den døsige byen. I Crazy Jewelry er det om å gjøre å holde øynene åpne for uærlige sjeler som ikke har noe godt i fore!

Crazy Jewelry – pass på verdisakene!

I den ene grafisk tiltalende spilleautomaten etter den andre fortsetter Sheriff Gaming å imponere oss med flotte spill som har gode funksjoner. Kanskje er det noen store selskaper som begynner å svette litt under armene nå? Ikke vet vi, men det vi definitivt vet er at Crazy Jewelry er en god spilleautomat som tilbyr gode funksjoner til oss som elsker spilleautomater!

Bonusfunksjonene som tilbys i Crazy Jewelry er ikke mange, men de som er representert er tilsvarende gode. Den første, nesten obligatoriske, bonusfunksjonen er det velkjente wildsymbolet. Dette symbolet har en funksjon som en joker og erstatter alle ordinære symboler slik at det kan inngå i kombinasjoner med ulike symboler. I denne automaten vises bare wildsymbolet på det midterste hjulet, men når det til gjengjeld kommer frem så utvider det seg og dekker dermed hele hjulet. På denne måten blir mulighetene for gevinst store, samt at man kan få mange vinnende kombinasjoner samtidig. Symbolet som har jokerfunksjonen er representert av overvåkningskameraet.

Den andre bonusfunksjonen Crazy Jewelry kan tilby oss er selve bonusspillet. Bonussymbolet som utløser bonusspillet er symbolet av gullsmeden selv, og hvis han dukker opp langs en gevinstlinje på hjul 1, 2 og 3 samtidig fyres bonusspillet i gang! Vakten vil da være så vennlig at han slipper oss inn til den hardt arbeidende gullsmeden, og her får vi se at lite utvalg av edelsteiner han har lagt frem til oss. En av de hersens bandittene har imidlertid vært innom og byttet ut noen av steinene med billige kopier, og du må hjelpe gullsmeden med å finne de ekte edelsteinene. Steinene av glass er kopiene og finner du 3 slike er bonusspillet over. Finner du fire ekte steiner av samme type mottar du en bonusgevinst for den gode jobben du har gjort. Det er forskjellige verdier på steinene og de som er mest verdt er diamantene og deretter følger jadestein, safir og rubinene. Tyven var selvsagt klar over denne verdien på steinene, og det vil derfor være mest vrient å finne de verdifulle diamantene.

Dette er i all hovedsak hva Crazy Jewelry dreier seg om, og som du kan se er ikke automaten spesielt innholdsrik. Det som derimot er bra er at Sheriff Gaming har for vane å gjøre de funksjonene de har med gode, slik at ingenting føles for halvveis arbeid. Prøv Crazy Jewelry selv og se hva du synes. Du kan kjempe om edelstener i automater som Diamond Dogs og intergalaktiske Space Wars!