Crazy Reels

De som har fått rundt 30 år på baken vil nok lett huske da spilleautomatene var et helt vanlig syn i det norske samfunnet. Spesielt vil nok én spesiell automaten vekke minner fra den gangen – Crazy Reels! Prøv Crazy Reels med ekte penger i casinoet til Unibet!

Klassisk norsk spilleautomat

Crazy Reels er en automat som har bragt spenning i bøttevis inn i manges liv, og Unibet fikk utvilsomt en høy stjerne hos mange da de laget en tro kopi av automaten som var spillbar på internett! Sjekk ut Crazy Reels gratis her!

Crazy Reels har som de aller fleste andre klassiske spilleautomater 3 hjul, 3 rader og 5 linjer – akkurat slik som vi husker det! Når det gjelder innsats så står ikke Crazy Reels tilbake for noen automater med sin maksimale innsats på €100 når man spiller med ‘Dobbel Innsats’ aktivert. Dette er dog endel høyere enn hva de aller fleste har muligheten til å spille for.

Crazy Reels er alt i alt en utrolig enkel automat som har en funksjon som sørger for at man kan vinne mye penger. Det som gjør Crazy Reels så spesiell er repetisjons-funksjonen, og denne gjør at man i teorien kan gjenta enhver gevinst man vinner et ubegrenset antall ganger. Når du vinner en gevinst sikrer du den ved å stoppe pilene som lyser over Stopp-feltet. Lykkes du med dette (noe som i rettferdighetens navn er ganske enkelt) aktiverer du repetisjons-funksjonen.

I repetisjons-funksjonen kan man se piler som danner en firkant, og noen av disse pilene er mørke mens andre er opplyste. Pilene vil bevege seg rundt og rundt og det er om å gjøre at de mørke pilene ikke havner på ‘Spill på nytt’-feltet. Lykkes man med dette vinner man gevinsten som aktiverte repetisjons-funksjonen på nytt, og lys-slangen vil ta den samme runden igjen. Slik kan man holde på så lenge som man klarer, og det sier seg selv at gevinstene kan bli store her. Spiller man med ‘Dobbel Innsats’ aktivert blir en større del av pilene lysende, noe som igjen gjør det enklere å vinne i repetisjons-funksjonen.

La deg rive med og dra på en aldri så liten tidsreise – det kan fort lønne seg! Det finnes også en annen versjon av denne automaten som går under navnet Magic Lines.