Creature From The Black Lagoon

Velkommen til et nytt og gyllent samarbeid mellom Net Entertainment og Universal Pictures i video spilleautomaten Creature From The Black Lagoon! Dette er automaten som har tatt utgangspunkt i en gammel filmklassiker, og du verden for et resultat det har blitt!

Dette er ikke første gangen de to gigantene innen hvert sitt felt av underholdningsbransjen samarbeider, og tidligere har automaten om Scarface og den klassiske historien om Dr. Frankenstein også kommet ut i automatform.

Creature From The Black Lagoon er altså en film fra 1950-tallet som viser en ekspedisjon i Amazonas som er på jakt etter artifakter, men som finner noe helt annet og mye farligere. En amfibieskapning som ser ut til å være en krysning av en fisk og et menneske gjør livet surt for ekspedisjonsmedlemmene og i en forrykende kamp dreper vesenet flere av dem, kidnapper vakre Kay og fører henne ned i dypet til sitt skjulested i grotten. Besetningen forsøker deretter å berge kvinnen, og med dette har vi altså bakteppet til det som har blitt en suveren spilleautomat fra Net Entertainment!

Creature from the black lagoon

Sticky Wild med respinn

Vi starter med Sticky Wild funksjonen som også inkluderer et respinn, og dette er en liten bonus som fungerer veldig bra – spesielt i gratisrundene. Først kan vi starte med å si at et wildsymbol er et symbol som har egenskapene til en joker og dermed kan erstatte alle andre vanlige symboler i spillet – freespin-symbolet er ikke inkludert her. Når wildsymbolet havner på hjulene og blir en del av en vinnende kombinasjon vil det beholde denne posisjonen og samtidig utløse et gratis respinn! Alle de andre symbolene på hjulene vil spinne, mens wildsymbolet holdes fast – altså et Stikcy Wild. Dette gir oss en ekstra gratismulighet med utvidede gevinstmuligheter.

Gratisrundespill: Free Spin Underwater Battle

Når freespins-symbolene havner på hjulene, og da flere enn tre av dem samtidig, er det tid for fest i Creature From The Black Lagoon: du har vunnet tilgang til gratisrundene, og her kan du vinne massevis av penger hvis du har dagen. Maksimalt kan du stikke avgårde med 20 gratisrunder og dette gjør du hvis du klarer få 5 freespins-symboler på hjulene. Som du kanskje skjønner av bonusspillets tittel så er det duket for en skikkelig kamp i gratisrundene.

Det er i forbindelse med denne kampen at vi kan aktivere den ekstra wildfunksjonen som heter Spreading Wild, og dette er virkelig en innertier. Nede til høyre på automaten ser vi en måler som illustrerer hvor mye liv skapningen har igjen før den er død, og hver gang symbolet av siktet dukker opp midt på hjul fem vil vi skyte en harpun i monsteret. Det vil da miste liv og etter det 2. og det 4. skuddet vil vi aktivere første og andre del av Spreading Wild.

Creature from the black lagoon spreading wilds

I gratisrundene vil wildsymbolet med sitt respinn fungere som normalt men hvis man aktiverer Spreading Wild vil et wildsymbol som kommer til syne på hjulene utvide seg til å bli til to wildsymboler. Låser man opp den andre delen av Spreading Wild vil ethvert wildsymbol som dukker opp på hjulene bli gjort om til 3 wildsymboler!

Hvis du da har aktivert Spreading Wild helt og holdent og du får 3 wilds på hjulene kan du, hvis du er riktig så heldig, få 9 wilds på hjulene samtidig! Og tanken på at man da også får et respinn med disse symbolene på hjulene er jo bare til å drømme seg vekk av.

Aktiver 10 ekstra freespins!

Hvis du i gratisrundene klarer å påføre den stakkars skapningen såpass mange skader at han omkommer sikrer du deg ytterligere 10 freespins, og selvsagt beholder du dine Spreading Wilds med respinn – dette kan bli en storartet fest!

Konklusjon

Samarbeidsprosjektene mellom Net Entertainment og Universal Pictures har så langt resultert i kun fantastiske spilleautomater, og vi ber på våre knær om at dette samarbeidet fortsetter!