Crime Scene

Du er kanskje en av de mange som sitter klistret foran TV’en når diverse krimserier ruller over skjermen? I så tilfelle vil nok spilleautomaten Crime Scene fra Net Entertainment være perfekt for deg! Ikle deg rollen som politiinspektør og løs samfunnets vanskeligste gåter – det kan fort vente en stor belønning på deg.

Crime Scene – i nattens mulm og mørke skjer det skumle ting!

Det finnes mange plasser hvor man ville ha vært forsiktig å beveget seg i etter mørkets frembrudd, og gaten i Crime Scene er så definitivt en av disse. Et drap har blitt begått og nå er det opp til deg som dreven etterforsker å finne bevis som kan felle den skyldige. Her får du bruk for både et polititeam, teknisk kompetanse og din egen kløkt! Vi ønsker deg lykke til!

Crime Scene er en video spilleautomat med 5 hjul og 15 linjer, og som lar oss satse alt fra 1-10 mynter pr. linje. Myntverdien kan settes fra €0.01 til €1.00, hvilket gir en total minsteinnsats (med alle linjer aktivert) på €0.15 og en maksinnsats på €150.

Når det kommer til bruken av symboler i Crime Scene så er de vanlige symbolene 10, J, Q, K og A – altså de høyeste verdiene på spillekort. I tillegg til disse får vi en del symboler som har med spillets tema å gjøre, som for eksempel våpen, tekniske duppedingser og ledetråder. Den mest verdifulle av disse er det blodige fotsporet!

Sjekk også ut automatene om spesialetterforskeren Jack Hammer i Jack Hammer vs Evil dr. Wüten og Jack Hammer 2 – Fishy Business! To fantastiske automater som anbefales på det varmeste!

Som de aller fleste Net Entertainment-automater så inneholder også Crime Scene et par funksjoner som er spennende. Blant disse finner vi et integrert bonusspill og en funksjon som kalles for Sticky Wilds. Sticky Wilds har en vanlig wild-funksjon, altså at de fungerer som en joker og kan inngå i kombinasjoner med andre symboler. Det som imidlertid er bra med denne funksjonen er at symbolet låses i et visst antall runder på hjulene, slik at man får nyte godt av wildsymbolet over flere spinn. Hvor mange runder symbolet er låst blir det opplyst om på selve wildsymbolet, som er et politi id-skilt.

Bonusspillet kjøres i gang når man får 3 håndavtrykk-symboler i en hvilken som helst posisjon på hjulene. I bonusfunksjonen skal man klikke på et antall mapper for å samle så mange bevis og penger som overhodet mulig. Jo flere bevis man samler inn desto større blir gevinsten. Bonusspillet er veldig bra og kan faktisk minne litt om tv-programmet Deal Or No Deal!

For å avrunde denne artikkelen om Crime Scene så kan vi trygt se at dette er en bra spilleautomat som er levert fra Net Entertainment. Noen småting som f.eks. lydbildet trekker litt ned, men den kan man i verste fall bare skru ned. Den maksimale utbetalingen i Crime Scene er på småpene 22500 mynter, og dette gir da €22.500, eller rundt regner 165.000 kroner.