Crusade of Fortune

Er du en tilhenger av fantasy-sjangeren så vil nok spilleautomaten Crusade of Fortune passe som hånd i hanske for deg. Her får vi oppleve alle slags mystiske vesener, og det er bare å sloss med alskens beist for å vinne sårt tiltrengte penger!

Crusade of Fortune – la ditt heltemot lede deg i ditt korstog for å finne rikdom!

Crusade of Fortune er som sagt en automat som leder tankene mot en verden av fantasifostre og andre spennende skapninger – det er praktisk talt som å være med i spilleautomat-utgaven av Ringenes Herre! Crusade of Fortune har flere spennende funksjoner, og det er disse vi i all hovedsak er interessert i og skal gjennomgå videre i artikkelen.

Først skal vi imidlertid se litt på de forskjellige spesifikasjonene til Crusade of Fortune. Automaten har et standard oppsett bestående av 5 hjul, 3 rader og 20 gevinstlinjer. Man kan spille med alt fra 1-20 mynter pr. gevinstlinje og med en myntverdi som strekker seg fra 0.10 til 2.00 – noe som gir en maksimal innsats pr. spinn på 400 mynter/800 kreditter.

Den første av spesialfunksjonene vi ser nærmere på i Crusade of Fortune er gratisrunde-spillet. Dette kommer man til hvis man får 3 scattersymbol i en tilfeldig posisjon på hjulene. 3, 4 og 5 scattere gir en gevinst på henholdsvis innsatsen multiplisert med 4 og 10 freespins, innsatsen multiplisert med 50 og 20 freespins og innsatsen multiplisert med 200 og 30 freespins! Alle gevinster man vinner i gratisrundene blir multiplisert med 3 i forhold til det som er oppgitt i utbetalingstabellen.

Man har aldri en fullkommen spilleautomat før man har et skikkelig bonusspill, og et bonusspill får man såvisst i Crusade of Fortune! Får man 3 eller flere bonussymbolet på en aktiv gevinstlinje fyres bonusspillet i gang. I bonusspillet i Crusade of Fortune blir du stilt øye til øye med den grufulle orken og skal kjempe en intens kamp mot den – du får belønning for hvor godt du forsvarer deg og for hvor godt du angriper. Bonusspillet varer i tre runder og for hver runde får man ett angrep og ett forsvar. Et angrep rangeres på tre måter; kritisk treff, treff eller bom. Kritisk treff sørger for at seieren er din. Det samme gjelder for forsvaret ditt: klarer du å blokkere angrepet til orken gir det deg en god myntgevinst. Vinner du hele kampen får du orkens skatt og en ekstra bonusgevinst!

Crusade of Fortune er en tøff spilleautomat som er rask å bruke. Funksjonene er bra, og det er mulig å vinne store gevinster her hvis man har hellet med seg. Maksutbetalingen er på 300.000 mynter!

Liker du automater innenfor denne sjangeren kan vi anbefale en titt på både Zombies og Mythic Maiden – også disse fra NetEnt!