Curious Machine

Miles Bellhouse har funnet opp den mest pussige av maskiner, en som kan reise gjennom tid og rom! Sammen med Gizmo, hans lojale dampdrevne robot, skal de reise i tid og beskytte sin oppfinnelse mot den underfundige og kyniske General Traytor, en tettvokst mann som mener at Miles’ maskin kan ha et stort militært potensial. Spill i vei og opplev en reise gjennom tid og underholdning med Miles Bellhouse og hans Curious Machine!

Miles Bellhouse and his Curious Machine

Miles Bellhouse and his Curious Machine er det hele og fulle navnet på denne spilleautomaten, men av praktiske grunner, som du sikkert forstår, så kaller vi den enkelt og greit for Curious Machine. Curious Machine er i første omgang et grafisk mesterverk, noe du skjønner i det øyeblikket automaten har lastet inn. Automatens fremtoning er rett og slett lekker, og detaljnivået og bruken av farger fungerer utmerket! Curious Machine er imidlertid ikke bare design og grafikk – den er også en meget bra spilleautomat som byr på mange funksjoner, og disse skal vi se nærmere på videre i denne omtalen av spillet.

Teknisk oppbygning er det vi starter med, og ser at Curious Machine har 5 hjul og 3 rader, samt totalt 30 linjer vi kan vinne våre gevinster langs. Når det gjelder innsats er også den på et nivå vi er vant med fra Betsoft, hvilket vil si maksimalt 5 mynter pr. linje og en høyeste verdi på myntene på 0.50. Maksimalt blir dette 75 kreditter i innsats pr. spinn.

Vi starter med wildsymbolet i Curious Machine som er representert av virvelsymbolet og som er en litt spesiell funksjon. Et wildsymbol er som kjent en joker som kan erstatte alle andre vanlige symboler og inngå i vinnende kombinasjoner med disse. Hvis wildsymbolet dukker opp på hjulene uten at en vinnende kombinasjon blir dannet, utvides wildfunksjonen. Det som da skjer er at alle symbolene som omgir wildsymbolet vil roteres rundt og plasseres i nye posisjoner. Funksjonen kalles for Vortex Wild, og gir oss nye vinnermuligheter.

I Curious Machine har Betsoft vært så ålreit at de har integrert en bonusfunksjon som trer i kraft hver gang vi ikke vinner, og denne har de døpt Reel Rewind. Et gevinstløst spinn vil sørge for at et tilfeldig hjul spinner en ekstra gang – i motsatt retning – og gir oss en fornyet sjanse til å vinne gevinst. Denne funksjonen har vi sett tidligere, men da i spilleautomaten Boom Brothers fra Net Entertainment under navnet Second Chance.

Freespins er et must å ha for en skikkelig spilleautomat, og det får vi da også muligheten til å vinne i Curious Machine. 3 eller flere symboler av dinosauren sender oss meget langt tilbake i tid og til et totalt sceneskifte i spillet mens gratisrundene pågår. Mens hjulene spinner befinner vi oss i en jungel i juratiden, og Miles og hans lille robot følger engasjert med. Gevinster man vinner i disse rundene blir multiplisert med et tilfeldig tall mellom 1 og 5, og når det siste spinnet er unnagjort blir Miles og Gizmo jaget rundt av en rasende dinosaurus, og kommer seg akkurat tilbake til nåtiden ved hjelp av sin Curious Machine i det samme øyeblikket T-Rex’en er på tur til å glefse over dem.

Double Up er en valgfri funksjon som lar oss gamble enhver gevinst vi vinner i spillet, med unntak av freespin-gevinstene og gevinster vi vinner i bonusspillet. Målet er å doble gevinsten, og klikker du på Double Up etter en utbetaling tas du med til et nytt skjermbilde. Her skal du velge hvilken av hendene til Gizmo du tror skjuler mynten. Gjetter du riktig kan du cashe inn eller velge å fortsette.

Symbolet av kontrollbordet starter bonusspillet så lenge man får tre eller flere av det i en hvilken som helst posisjon på hjulene. Traytor har fått snusen i maskinen og gjør alt han kan for å finne ut mer om denne merkelige saken. Hjelp Miles og Gizmo med å komme seg unna generalen og hans sylskarpe øyne og vinn store gevinster!

Da har vi vært gjennom det som Curious Machine har å tilby oss, og her får vi virkelig se Betsoft i fri utfoldelse. Mange funksjoner som slår til med jevne mellomrom holder spenningsnivået oppe, og Vortex Wild er rett og slett en tøff nyvinning. Reel Rewind gir oss nye gevinstmuligheter, og freespins er alltid en vinner!

Sjekk ut de andre flotte automatene fra Betsoft her.