Dazzle Me

Velkommen til Dazzle Me. Et spill som er bygget opp med et eskalerende antall gevinstrader. Spenningen bare øker etterhvert som symbolene viser seg på skjermen. Rikelige muligheter for store gevinster med en svært spennende løsning på wildsymboler og free-spins. Nærmere omtale finner du under spillet. Håper du vil bli like “bedazzled” over dette spillet som oss.

Dazzle Me – Kom inn og vinn

Dazzle Me er en litt spesiell variant av en slotmaskin.Her er det 5 rekker, hvor de to første har 3 rader, de to neste har 4 rader og den siste rekken har 5 rader. Dette gir gevinstmuligheter på så mye som 76 rader på en noe utradisjonell måte. Med wildsymboler og muligheter for freespins kan man sitte igjen med store utbetalinger på dette spillet.

Du kan lett bli “dazzled” hvis dazzling wild funksjonen slår inn. Dette kan skje når som helst og alt fra ett hjul til alle hjulene vil bli fylt opp med wild symboler. Med full klaff på denne kan du trygt gå ut og kjøpe større lommebok!

Får du tre eller flere free-spin symboler etter hverandre, så får du nettopp det. Gratis spins der du ikke har noe å miste, kun gevinstmuligheter. Er du inne i en free-spin runde og Linked Wheels funksjonen slår inn, så kan du se frem til enda høyere vinnermuligheter.

Linked Wheels betyr at vi får minst to hjul ved siden av hverandre som vil stoppe med like symboler. I praksis økes da vinnermulighetene betraktelig og to hjul er bare minimum – Det kan fort dukke opp flere like symboler i rekken. Da er det bare å lene seg tilbake og vente i spenning.

Dazzle Me kan prøvespilles her, så du får et inntrykk i hva det går i før du går inn med ekte penger, så kommer du forhåpentligvis ut med enda mere!

Lykke til!