Dead or Alive

Nå er det om å gjøre for alle lovløse tjuvradder og banditter å forsvinne i en faderlig fart, for nå er det nemlig på tide med Dead or Alive, en tidløs westernautomat fra Net Entertainment som har blitt en slags klassiker! Hvis du virkelig vil være bajas og sparke inn saloondører hos en av samarbeidspartnerne våre og spille for ekte penger, kan du gjøre nettopp det ved å klikke på ett av bannerne rundt automaten.

Dead or Alive – Yoohoo! I’ll make you famous!

Net Entertainment har mange spilleautomater å tilby spilleautomat-elskere og noen få av disse automatene er å betegne som klassikere. Dead or Alive tilhører defintivt denne kategorien ettersom automaten har eksistert lenge, men fortsatt er veldig populær. Her finner vi bare 9 gevinstlinjer totalt, men heldigvis påvirker ikke dette underholdningsverdien i Dead or Alive nevneverdig.

Dead or Alive er en enkel spilleautomat på alle mulige måter, men automaten har allikevel et par spesialfunksjoner. Vi finner blant annet wildsymboler, eller jokere, som erstatter alle vanlige symboler og kan inngå i kombinasjoner med disse. Scattersymboler finner man også her og de gir både pengegevinster og free spins så lenge man får mange nok av dem. Scattere er forøvrig symboler som gir utbetaling uansett hvor de havner på hjulene – de trenger ikke å følge bestemte gevinstlinjer. Hvis man kommer seg til gratisrundene er i tillegg wildsymbolet ‘sticky’, noe som betyr at det holder posisjonen sin i de gjenstående rundene etter at det har dukket opp på hjulene.

Den høyeste gevinsten man kan vinne i Dead or Alive er på 20.000 mynter, og dette skjer hvis man spiller med fire mynter pr. runde og får 5 scattersymboler på hjulene samtidig i freespin-modus. Dette skulle tilsvare en gevinst på 100.000 kroner om man spiller med høyeste myntverdi, så om man spiller med fullt trøkk har man muligheten til å tjene seg en liten slump på Dead or Alive – selv om den ikke er blant Net Entertainments verstinger når det kommer til utbetalinger.

Er du ute etter avanserte spilleautomater med mange spesialfunksjoner er sannsynligvis ikke Dead or Alive den rette automaten for deg. Nei, Dead or Alive passer nok heller for spillere som vil ha en spilleautomat som er enkel, samt rask å sette seg inn i. Prøv automaten med lekepenger her på SpillNorgesautomaten for å finne ut om Dead or Alive passer for deg før du spiller med ekte penger!