Demolition Squad

Hvis hammeren og slegga er din beste venn har du garantert funnet spilleautomaten i ditt liv! I Demolition Squad fra Net Entertainment handler det i all hovedsak om rivningsarbeid, og sammen med en rekke pussige figurer befinner vi oss på en anleggsplass hvor det kort sagt handler om å ødelegge så mye som mulig. Mens du raser rundt som en tasmansk djevel kan du samtidig vinne store gevinster på din ferd. Prøv Demolition Squad gratis her på våre sider, eller med ekte penger hos en av våre samarbeidspartnere.

Demolition Squad – en knusende god automat!

I Demolition Squad handler det om destruksjon foran konstruksjon, og i alt skrapmetallet finner vi forhåpentligvis noen skikkelige summer med penger. Det er bare å stramme på seg Byggmester Bob-hjelmen og starte arbeidet!

Ved første øyekast så klarer du kanskje å se at denne spilleautomaten har et litt annerledes utseende sammenlignet med øvrige spilleautomater fra NetEnt. Noe synsbedrag er det langt i fra og NetEnt har faktisk klemt inn en ekstra rad i Demolition Squad slik at automaten har 5 hjul, 4 rader og hele 40 linjer.

Med den ekstra raden og alle gevinstlinjene ville det blitt et utfordring å holde styr på alt, men dette gjøres heldigvis automatisk. Man spiller til enhver tid med alle linjene aktivert, og det eneste som kan justeres er antallet mynter man ønsker å spille med pr. linje, samt verdien på disse myntene. Myntverdien kan være så lav som €0.01 og så høy som €0.50, og det høyeste antallet mynter man kan satse på hver linje er 10. Dette resulteterer i en kraftig maksimal innsats pr. spinn på hele €200, noe som skulle være mer enn nok til å lokke high-rollers til denne automaten.

NetEnt-automater er kjent for sine suverene spesialfunksjoner, og hva kan Demolition Squad tilby oss? To ting slår oss umiddelbart: Demolition Wild og gratisrundene. Hvis to wildsymboler kommer til syne på hjul 2 og 4 på en gevinstlinje, med et vanlig symbol mellom dem, aktiveres Demolition Wild. Det som da skjer er at symbolene gjøres om til Demolition Wilds, samt at symbolet mellom disse sprenges og deretter også blir til Demoliton Wild. Man får da en vinnerkombinasjon som består av minst fire symboler, noe som garantert borger for store utbetalinger!

For at man skal vinne gratisrunder i Demolition Squad må man få minst 3 scattersymboler i en hvilken som helst posisjon på hjulene. Scatteren er fritatt fra kravet om å opptre langs gevinstlinjer for å gi utbetaling. 3, 4 og 5 scattere gir henholdsvis 10, 20 og hele 50 gratisrunder! Som om ikke dette var nok så vil alle gevinster man vinner i gratisrundene bli multiplisert med 3, så hvis du vinner 50 runder er det bare for deg å le hele veien til banken!

Det er nok kanskje den yngre garden av spilleautomat-elskere som først og fremst vil falle for Demolition Squad, kanskje på grunn dens noe Manga-inspirerte tegninger. Automaten er veldig actionpreget, har tøffe animasjoner og holder meget høy kvalitet, men den mangler dessverre en egen bonusrunde. Toppgevinsten på solde 120.000 mynter/€60.000 er også helt grei!