Devil’s Delight

Velkommen til Devil’s Delight og en ‘djevelsk’, unnskyld språket, underholdende spilleautomat! Devil’s Delight er en av klassikerne og veteranene fra Net Entertainment, og er automat som sannelig er like populære i dag som den dagen den ble lansert. Når man snakker om automater som er fullspekket av funksjoner er det en tendens til at Devil’s Delight dukker opp. En av årsakene til det er at automaten faktisk har to integrerte bonuspill, samt at den besitter en hel del andre interessante funksjoner. Gjør deg klar til en snarvisitt over til den andre siden – i en litt humoristisk innpakning!

Devil’s Delight – Djevelsk morsomt!

Et brennende Helvete der djevelen selv oppholder seg virker ikke spesielt forlokkende – så ærlig må man være. Til tross for dette har Devil’s Delight blitt en av de absolutte favorittene når norske casinospillere skal velge sin favoritt spilleautomat. Devil’s Delight er i dag like populær som f.eks. Blood Suckers, en annet automat som har et noe lyssky tema! Men vi skal såvisst ikke debattere hvorfor både Blood Suckers og Devil’s Delight er så populære – det er enklere å bare konstatere fakta!

Når Devil’s Delight har lastet inn så får vi se en spilleautomat som ikke er blant de mest grafisk avanserte, og den bikker nok heller mot tegnefilm-/tegneseriesjangeren. Til og med lyden er sparsom, men den gir oss allikevel følelsen av at man befinner seg i et brennende inferno, og det er bare å si at det fungerer utrolig bra.

Noe vi var inne på tidligere, og som er spilleautomatens største fordel, er uten tvil at Devil’s Delight har mange gode funksjoner. Vi finner blant annet scattere, wilds, utvidede wilds, gratisrunder samt to integrerte bonusspill. Det første bonusspillet handler om at man skal finne ut hvilke personer som har begått hvilke synder i sitt jordiske liv. Hvis man lykkes med dette får man se en animasjon der synderne sendes i den retningen av Helvete hvor man helst ikke vil dra. Den morbide handlingen til tross – dette er et meget underholdende bonusspill!

For hver korrekte match man gjør i dette bonusspillet vinner man selvsagt en gevinst, samt at synderens sjel finner sin plass i et Soul-O-Meter lengst nede i spillebildet. Soul-O-Meter har plass til totalt 15 sjeler, og når dette er fylt opp med sjeler er det på tide å bli introdusert for det andre integrerte bonusspillet i Devil’s Delight – Sin Spins! Sin Spins er en spilleautomat i spilleautomaten og her er både gevinstene og vinnersjansene store. De sjelene du har samlet inn lagres forøvrig i 48 timer slik at du kan avslutte spillet og fortsette en annen dag med god samvittighet.

Gratisrundene i Devil’s Delight aktiveres, som i så mange andre online spilleautomater, av scattersymbolene, og i denne automaten kommer disse symbolene i form av et pentagram – selvsagt. For å avsløre hvor mange gratisrunder du har vunnet må du klikke på ett avde minimum 3 pentagrammene som vises på hjulene, og dette viser i tillegg hvilken multiplikator gevinstene dine i gratisrundene vil få. Mens gratisrundene pågår er det fullt mulig å aktivere bonusspillet eller øke gevinstmultiplikatoren og antallet gratisrunder. Gratisrundene i Devil’s Delight genererer gode gevinster og dukker opp med jevne mellomrom.

Devil’s Delight er, kanskje på grunn av sitt litt kontroversielle tema, ikke en spilleautomat som vil passe til alle. Tilhører du en av dem som ikke bryr seg om slike bagateller så er sannsynligheten stor for at du vil komme til å elske Devil’s Delight! Det kan ta en stund å komme seg til Sin Spins, så det kan være lurt å tøye pengene dine lengst mulig og kanskje spille med litt lavere innsatser. På denne måten øker du dine sjanser til å oppleve denne skjulte, men potensielt lukrative funksjonen. Hvis du ønsker å bli bedre kjent med automaten og alle dens funksjoner kan du spille gratis her helt til du kjenner at du mestrer Devil’s Delight!