Diamond Dogs

Hvis hunder fikk styre verden ville de etter all sannsynlighet sett ut som bikkjene i spilleautomaten Diamond Dogs fra Net Entertainment. Her er hundene konger og dronninger og er nedlesset med diamanter og alskens juveler – det er et hundeliv!

Diamond Dogs – Bling bling bikkjer

Å åpne spilleautomaten Diamond Dogs er som å være i Hollywood – for hunder. Her er det en hundeverden som er nedlesset av gull og diamanter og med en sigarfaktor som ville fått selv Winston Churchill til å rødme. La imidlertid ikke dette forlede deg til å tro at dette er en tøysete spilleautomat, for det er det såvisst ikke. Diamond Dogs besitter flere gode funksjoner og blant dem finner vi både wilds, scattere som utløser freespins og et integrert bonusspill.

Scattersymbolet er symbolet som utløser den første av spesialfunksjonene, nemlig gratisrundene. Man er avhengig av å få 3 eller flere av disse symbolene, i en hvilken som helst posisjon på hjulene, for at man skal vinne freespins i Diamond Dogs. Man vinner 10 freespins uansett hvor mange scattere man får, men 3, 4 og 5 scattere gir i tillegg en pengegevinst som er lik innsatsen din multiplisert med henholdsvis 4, 25 og 100. Mens gratisrundene pågår vil alle gevinstene man vinner der bli multiplisert med 3, og man kan vinne ytterligere freespins i gratisrundespillet.

Den andre av spesialfunksjonene i Diamond Dogs er det integrerte bonusspillet. Man får tilgang til dette spillet hvis man får 3 eller flere av bonushund-symbolene på en aktiv gevinstlinje fra hjulet lengst mot venstre og mot høyre. Jo flere bonussymboler som utløser bonusspillet, jo høyere vil gevinstene i selve bonusspillet på Diamond Dogs bli. I Diamond Dogs bonusspill er vi tilstede på en photo-shoot hvor man skal velge seg hunder å fotografere slik at man kan vinne penger. Man kan velge mellom 12 hunder og bak 9 av disse hundene venter det et fargebilde og en hemmelig gevinst. Bak de resterende 3 hundene ligger det svart/hvitt bilder som avslutter bonusspillet i Diamond Dogs.

Hvis dette er en automat du liker så vil vi definitivt anbefale at du legger turen innom Piggy Riches også!